Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piffka

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość Piffka

Mam takiego przyjaciela.Ostatnio ostro się pokłuciliśmy jak nigdy, o taką bzdure ale nie będe pisać o co chodziło. No i potem on jescze się czepiał do mnie na gg czemu ja wyywam takie 2 dziewczyny że mam się od nich odczepić itp.Ale mnie wtedy zdenerwował że zamiast być po mojej stronie to jest po stronie moich wrogów(bo ja nie,nawidze tych 2 dziewczyn). No i chyba z tydzień się do siebie wogóle nie odzywałam z nim. Aż do wczoraj,wczoraj on zaczął do mnie zagadywać śmialiśmy się razem i wogóle było jak dawniej. I potem on do mnie na gg że nienawidzi tamtych 2 dziewczyn i czy zrobie coś dla niego i czy je potyram i wogóle dał mi nawet ich gg żebym je powyzywała i powiedział że to są su*ki i sam też je będzie tyrał.I żebym ja im pokazała kto tu rządzi . Bardzo mnie to ździwiło że najpierw ich bronił a teraz chce je wyzywać o co mu chodzi?

Gość ta ta ta
wydaje mi sie,ze po prostu on je lubi, Ciebie tez,ale wiesz... moze ja bardzij,moze sie z njimi przyjazni,moze ma dobte stosunki i z Ciebie chce sie posmiac? Dalczego sam nie napisze? dziwne co nie? nie pisz do nich bo mozesz miec pozniej nie za fajnie