Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

problem .. jest ktos kto pomoze?

Polecane posty

witam . Otoz biore tabletki anty juz 2 lata biore nowy blister w poprzednim blistru cos musialo mi sie porkecic i teraz nie pamietam czy wzielam tabletke o 1 dzien za wczesnie w czasei 7-dniowej przerwy czy 2 tabletki jednego dnia keidy byla zakrecona .wzielam caly blister wyszlo ze wzielam 20 tabletek zrobilam 7 dni przerwy tej przerwie mialam krwawnienie i kochalam sie z chlopakiem ( tamten tydzien).krwawienie skonczylo sie ponad tydzien temu .I tu moj problem od poniedzialku bola mnie jajniki krzyz ogolnie podbrzusze a od 3 dni zaczynaja bolec piersi po bokach.. powinnam ise martwic ciaza? bo zaczynam wariowac ... doradzcie cos prosze

Gość 4444ffftttttttjjj
jeśli źle bierzesz tabletki, to nie działają. Najlepiej idź zapytać się ginekologa. Strasznie zagmatwane to co napisałaś...

Gość Nie panikuj...
... nawet kochając się w dni płodne (bez używania żadnej antykoncepcji) to szanse na zajście w ciążę są bardzo małe. Dlatego nie ma co panikować. A ból piersi bardzo często pojawia się podczas brania pigułek. Może się pojawić w dowolnym momencie brania pigułki, nawet po kilku latach brania. Wiem, bo też tak miałam, a w ciąży nie byłam (6 lat brania pigułki). Spokoju życzę!:)