Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghdfhdfhdf

Czy jest mozliwosc ?

Polecane posty

Gość dghdfhdfhdf

Jest możliwość, że przy stosunku przerywanym (partner cudem zdążył) zajdę w ciąże, jeśli teoretycznie nawet miałam te dni niepłodne ? Poprzednią miesiączkę dostałam 26 stycznia. Podczas dni płodnych mam temperaturę 37,3,a teraz jak od 6 dni ją mierzę to mam 36,6/36,8. W sumie pobolewa mnie od 4 dni brzuch, a w środku mam wszystko rozpulchnione, no ale nic się praktycznie prócz tego nie dzieje i sama nie wiem , co o tym myśleć.Do tego wczoraj plamiłam przez chwilę. Kochaliśmy się 19-tego lutego. Na test za wcześnie, a zjadają mnie nerwy, więc proszę o waszą opinię.

Gość szczerabardzocc
ja z partnerem na stosunku przerywanym "jechalismy " dwa lata i nic nie było wiec glowa do gory :)

Gość wesoła89
możliwosc jest zawsze.. komuś udaje sie uniknąć ciąży a komuś nie wiec wiesz;) a kiedy masz miec@ ?

Gość dghdfhdfhdf
teoretycznie powinnam miec 23, ale zazwyczaj dostaje po pelnym miesiacu, czyli wczoraj

Gość dghdfhdfhdf
najbardziej mnie dobija fakt ze czytam na innych forach ze inne kobiety tez bolalo podbrzusze i mialo objawy oresowa, a w ciaze zaszlo, to jest najgorsze

Gość wesoła89
to mamy tak samo hehe ja mam identycznie prawie, powinnam dostacx 24 ale mam niereg. wiec max @ powinna sie pojawic u mnie wczoraj, ale na to sie nie zanosi.. ja wogole nie mam napiecia miesiączkowego co jest dziwne,zato jestem strasznie ospalai zmeczona,tylko ze ja z mezem kochalam sie do konca w dni plodne bo chcemy miec dzidziusia.. a u ciebie jak to jest?

Gość dghdfhdfhdf
u mnie jest to nieplanowane... Moj chlopak jest z warszawy, studiuje, a ja w okolicahc gdanska mieszkam tak wiec sprawe ammy bardzo skomplikowana, robilismy to niby w dni nieplodne , ale strasznie sie boje, przez jakis czas mialam napiecie w piersiach, teraz ustalo i tylko te skorcze podbrzusza, wczorajsze plamienie, nie wiem co jest..