Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Czy to naprawdę dużo?

Polecane posty

Gość Małoszka

Mam 170cm wzrostu i ważę ech... 66kg... Próbuję schudnąć, ale jakoś bez efektów mimo, że do tej pory zawsze z nadprogramowymi kg sobie jakoś dawałam radę. Mam wymiary mniej więcej 96-76-106. Ogólnie lubię siebie, wbrew pozorom "dupa jak szafa" wcale nie jest największym problemem, wręcz przeciwnie zawsze była atutem i faceci szaleją za nią. Moim największym problemem jest brzuch!;/ mam figurę typowo gruszkową i odstający brzuch doprowadza mnie do szału. On zawsze będzie ciut odstawał, taki mój urok, ale po utyciu z 60-61 na te 66 to jest ogólnie jakaś masakra;/

HMM WIADOMO ZE JAK SIE PRZYTYJE TO ZAWSZE W BOCZKI WEJDZIE;)PROPONUJE CWICZENIA A JANLEPRZY NA WYROBIENIE SOBIE TALI I STRACIS BRZUSZEK TO JEST HULA HOP-NAPRAWDE;)

Gość Małoszka
Mam zakupione hula hop. Staram się cwiczyć, ale problem polega na tym, że zapomnialam jak sie kreci i ono ciagle spada:D

JA TEZ ZAWSZE MNIALAM PROBLEM Z BRZUCHE.FAKT JESTEM SZCZUPŁA OOBA MAM 164CM I WAZE 52 KG,ALE NIGDY NIE BYLAM PŁASKA,ZAWSZE BRZUSZEK ODSTAWAŁ A JAK SIE NAJADŁAM TO WYGLADALAM ZAWSZE JAK W 5 MSC HEHEHE-TERAZ JUZ URODZIŁAM DZIECKO,WIEC WIADOMO ZE TA SKORA JUZ NIE BEDZIE TAKA JEDRNA,ALE NADAL WALCZE UZYWAM BLSAMY WYSZCZUPLAJACE I UJEDRNIAJACE;)

ECH TEN HULA HOP TEZ MNIALAM ALE TRZEBA MNIEC TEZ DO TEGO ZAPAŁ HEHE;)

jam mam 170cm i ważę 60 i już zaczynam źle się czuć, moim zdaniem do takiego wzrostu idealna wga to 55-57

A jeszcze chciałam dodać, że niedawno miałam ten sam problem ale przeszłam na dietę. Nie żadne bzdury z gazet itp. Moja siostra była trochę otyła więc rodzice zapisali ją do centrum leczenia otyłości i ona dostała super dietę bo w niej naprawdę często się je (w tym pieczywo, oczywiście ograniczone ilości) i w sumie nie mało. Kłopotem jest tylko to, że wszystko trzeba ważyć ;). Ale ja też zaczęłam stosować tą dietę i schudłam 6 kg i teraz mam 164 i waże 53 kg :). Poza tym TRZEBA ĆWICZYĆ !!!