Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufffd

przesadzam ???

Polecane posty

Gość ufffd

mój chłopak bardzo często wychodzi ze znajomymi, do jakiś barów czy na domówki. Nie podoba mi sie to ;/ zastanawiam sie zawsze co robi i jestem zazdrosna ze spedza czas z kolezankami .. Znajomi sa dla niego moim zdaniem zbyt wazni... Poza tym kto slyszal o jakis kolezankach kiedy ma dziewczyne .. Co robic? Bo nie moge tego zniesc.

Gość utka 82
mam identyczny problem...a koleżanek na fb coedziennie przybywa ze 3 ...i co?? no i wczoraj dowiedzialam się,ze on pisze sobie z nimi....

Gość jak jest się razem
to się razem wychodzi na takie imprezy

no wlasnie, a nie ze on cie w domu zostawia i sobie sam idzie balowac, to chore. Wyglada jakby nie chcial ciągnac drzewa do lasu.

tak przesadzasz. Jak mozesz mu zabronic miec kolezanek? Jezeli taka bedziesz to nie bede sie dziwila jak kiedys mu sie znudzisz i z Toba zerwie.Nawet nie wiesz jak to denerwuje kiedy osoba z ktora sie jest ogranicza nas. Ale jezeli tak sie martwisz to idz z nimi. Wogole to sied dziwie dlaczego Ciebie zostawia w domu,a sam idzie gdzies z przyjaciolmi. Ale to nie moja sprawa...

Gość utka 82
wiesz....nie zawsze można.....a wpływu na to z kim sobie on pisze na gg, czy zaprasza do grona znajomych na fb nie miałam żadnego i nie mam bo nie mieszkam z nim i nie wiem co robi....wiem to straszne,,,,zastanawiam sie co zrobic bo bardzo mnie to boli....:(

Gość ufffd
on chce niby zebym z nim wychodzila, ale ja nie lubie, bo wtedy sa te kolezaneczki on jest dla nich slodki a ja nie moge tego zniesc..

sama sobie robisz problem, jakbys poszla to bys miala na niego oko,a tak to siedzisz w domu i wyobrazasz sobie nie wiadomo co

To pogadaj z chłopakiem o jego zachowaniu na imprezach. Skoro uważasz ,że jego zachowanie cie rani to przestać tak robić i już. Inaczej niech spada.

Gość ufffd
ale keidy ja z nimi wychodze, to nie mam tam z kim za bardzo pogadac, srednio lubie jego znajomych. A on gada z kazdym tylko nie ze mna.. "bo mnie ma na codzien i to normalne"

O tym co nas boli trzeba glosno i wyraznie mowic, inaczej zawsze bedziesz sie tak czula. Bądź stanowcza, powiedz ze boli cie to ze o jest dla innych kobiet bardziej mily niz dla wlasnej.

To widocznie jestes niesmiala. Wiesz, on z przyjaciol nie zrezygnuje. A zreszta co to za facet, ktory ma w nosie swoja dziewczyne

Ale nie zachowuj się jak księżniczka, że jak wychodzi to ma tylko wokól Ciebie skakać i z nikim nie rozmawiać. Postaraj się znaleźć wśród jego znajomych kogoś z kim sama chętnie porozmawiasz.

Jestes dziewczyna typu pijawka. Zamknelabys go w domu bo sama jestes domatorka. To nie da rady, predzej czy pozniej bedziecie miec konfilty z tego powodu ;) Zamiast zamykac go w domu sama zmien tryb zycia na bardziej towarzyski :] To dobra inwestycja. No bo jesli wasz zwiazek sie rozpadnie, twoj chlopak nadal bedzie prowadzil normalne zycie a Ty bedziesz siedziec w domu i rozpaczac ze nie masz nikogo.

Gość ufffd
powiedzialam, ze mi sie to nie podoba, ze mi przykro. A on ze nie robi nic zlego, i nie bedzie chamski dla kolezanek bo mam taki kaprys. Ale ja nie chce zeby byl chamski, chce zeby nie byl tak wylewny i mily az nadto. Poza tym nie lubie kiedy siedzi gdzies beze mnie. Albo ja wychodze wczesniej z imprezy a on wraca na nia.

Na facetow nie dziala marudzenie i gorzkie zale tylko czyny :) Jesli Ci sien ie podoba, ze ona sam wychodzi na imprezy, to zacznij rowniez wychodzic sama:) A jezeli jemu sie to nie spodoba wytlumacz ze nie robisz przeciez niczego innego niz on, i tym sposobem mozecie pojsc nakompromis ze zadne z Was nie bedzie robilo taklich szopek ze odprowadza jedno do domu a pozniej wraca na impreze bawic sie samo :) A tak nawiasem mowiac nie wyobrazam sobie ograniczac calego swojegfo zycia tylko do mojego chlopaka. Sa takie weekendy, ze on pracuje a ja nie zamkne sie z tego powodu w domu jak pokutnica. Ide sie bawic ze znajomymi. kolezankami i kolegami. Grunt to zaufanie.

Moja rada zacznij postępować tak samo jak On. Na facetów niestety gadanie i zgrzędzenie nie działa. Trzeba wyrażać uczucia w czynach i atakować go jego własnym zachowaniem . Naprawde uwierz Mi siedzenie w domu i narzekanie nic Ci nie pomoże. Wtedy tylko pogorszy sprawę bo On będzie wiedział że ma Cie w zasięgu ręki i jesteś na każde jego widzi mi się a może by tak to troszeczkę zmienić ??? Niech On będzie świadomy że nie ma Cię tak na 100 % , może zacznij więcej czasu spędzać ze swoimi przyjaciółmi i poświęć więcej czasu dla Siebie samej, oczywiście nie muszą być to odrazu jakieś dyskoteki czy coś w tym rodzaju. Nie pokazuj że jesteś zazdrosna bo to też nie wróży nic dobrego . "Za każdym razem, kiedy kobieta rywalizuje z inna kobieta, poniża sama siebie."

Gość monisiaczek14
Angelka87 ma racje ja tylko raz poszłam na impreze sama więc on tez sie odwdziedczył tym samym i teraz chodzimy rzadko ale zawsze razem bo to nie jest świetna zabawa jak wiesz ze on siedzi sam w domu