Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia90_90o2.pl

help..

Polecane posty

Gość kinia90_90o2.pl

witam.. mam prosbe , chcialabym abyscie wyrazili swoje zdanie na temat mojej historii.. a wiec tak znalam chlopaka juz bardzo dlugo (gdzies z 6-7lat) na pocztku bylo tylko czesc , czesc. potem na imprezach zaczelismy rozmawiac czasem tanczyc ze soba. podobal mi sie od samego poczatku i to bylo w wakacje . a jakis miesiac temu spotkalismy sie znow na imprezie , chwile porozmawialismy ale wiadomo ze na imprezach nie mozna swobodnie porozmawiac.. pozniej poszlismy w swoje strony . za jakis tam czs rozmawialam kolo schodow z kolega i on przechodzac tak jakby uszczypnal mnie w plecy ale nie odwrocilam sie , za jakis czas znowu to samo , gdy skonczylam rozmowe ze znajomym podeszlam do niego .. wyszlo tak ze poszlismy tanczyc, pozniej przyszedl jego znajomy i powiedzial ze musza jechac gdyz ten chlopak mieszka poza miastem wiec nie mialby transportu do domu a koledzy jego chceli sie przeniesc do innego klubu , zaproponowal mi zebym pojechala z nim ale odmowilam odprowadzilam go do schodow i pocalowalismy sie ale tylko takie cmok w usta.. kilka dni po tym wieczorze zaprosilismy sie do naszej klasy .. napisal mi wiadomosc prywatna i tak pisalismy przez jakis tam czas.. chcial zebym zostala jego walentynka a ja sie zgodzilam mielismy sie umowic lecz zachorowal.. bylam pewna ze klamie i sciemnia.. ale w walentynki wyslal mi sliczny wierszyk ze chcialby ze mna byc i takie tam.. bylam w szoku.. pisalismy dalej i dalej piszac do siebie kotku , rybko itp .. ale nie coedziennie , w koncu zapytalam sie go kiedy sie wreszcie spotkamy. a gdy sie spotkalismy poszlismy na piwo ndo pubu to bylo 2 dni temu.. bylo bardzo fajnie spedzilismy ze soba 5 h.. bez przerwy rozmawialismy , mielismy tyle tematow ze nawet sie tego nie spodziewalam.. pozniej wyszlo tak ze zaczelismy sie przytulac.. nawet troche za duzo wypilam , pocalowalismy sie normalnie.. gdy juz musielismy isc na zewnatrz objal mnie i tak szlismy.. odwiozl mnie do domu a teraz sie nie odzywa.. wczoraj zadzwonilam do niego bo wczesniej pytal sie mnie czy ide gdzies na miasto w weekend i powiedzialam ze nie wiem a gdy zadzwonilam mowil ze jest u kolegi.. byl jakis taki dziwny.. gdyby mu zalezalo odezwal by sie do mnie.. (ja jestem strasznie wybredna dziewczyna poniewaz mialam chlopaka 4 lata i trudno mi wybrac odpowiedniego dla mnie , probowalam lecz bylam z chlopakami gora miesiac a zrywalam a z nim jest inaczej mysle o nim bez przerwy.. :( ) nie wiem juz co robic czy zapomniec i miec go gdzies czy cooo.. dziekuje jezeli ktos przeczytal do konca moja historie i cos mi doradzi..

Gość monisiaczek14
no to powiem i ze ci ze mze on jest ie smiały i boi sie okazywac uczucia

Gość rude to wredne
ja sądze, ze idzie wszystko dobrym torem. nie przyspieszaj niczego, nie nalegaj bo sie wystraszy. na poczatku nikt nie jest wylewny z uczuciami. on tez chce miec swój czas dla kumpli i swoje sprawy. gdybys była bardziej niedostepna to pewnie bys go zaintrygowała i chetniej by za tobą gonił :) jeśli chcesz sprawdzic czy mu zalezy i jest słowny to po prostu umawiaj sie z nim na telefon, żeby ON zadzwonił. zobaczysz czy sie wywiązuje. a jeśli coś mu wypadnie to zadzwoni później ale wytłumaczy dlaczego nie mógł zadzwonic o umówionej porze...