Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwa..

Mały biust..

Polecane posty

Gość Wstydliwa..

Hej. Mam wielki kompleks - mały biust.. W sierpniu skończę 16 lat. Pierszą miesiączkę miałam w wieku 12 lat i chyba 4 miesięcy. Do tej pory mam bardzo mały biust.. Pod biutem 70 cm, w biuście około 80cm.. :( Nigdy dotąd nie miałam większych kompleksów na puncie biustu. Teraz mam chłopaka. Wiem, że on chciałby, żebym miała większy biust.. Mówi, że niby mu się podobają, ale wiem (nawet kiedyś wspomniał o tym), że chciałby, aby jeszcze urosły. Ostatnio bolały mnie trochę piersi, ale minimalnie. Niby trochę urosły, ale mało.. On chciałby zobaczyc mnie nago. A ja sie wstydzę, boję się jego reakcji jak zobaczy mój lichy biust. Pewnie nie byłoby źle.. ale. Jak widze dziewczyny w moim wieku, o tych pełnych, pięknych biustach.. Nie chce miski D.. C mi w zupełności wystarczy. A jak narazie mam A ostatnio B. Czy jeszcze urośnie mi biust? Moja mama ma mały biust, ale np jej siostry większe. Od strony taty ciocia ma dośc pokaźny. Niedawno nabrał lepszych kształtów. Ale teraz mało boli, nie mam żadnych "guziczków".. Czy one jeszcze urosną? Skoro mam 16 lat i już ponad 3 lata miesiączkę... Pomocy..:(

Gość karolewicz
ja na twoim miejscu to bym się opasał bandażem wokół piersi a nie nosił stanika. I oczywiście nie pokazuj chłopakowi się nago! Jak już ma cię wziąść to po ciemku.

Gość Wstydliwa..
a co az tak źle ze w jasnosci sie pokazac nie moge..? bandaz to ty załóż na mózg.

Gość ktoś z oddali
wrzuć fotę, zobaczymy o czym mowa

Gość trokz
daj zdjecie .

Gość 754754
Dziewczyno nie bądź głupia! Miseczka B to całkiem dobry rozmiar, są kobiety, które mają A albo nawet AA i co one mają powiedzieć????

Gość trokz
daj zdjecie swojego ptaka . ? MOze jak masz mały biust to przynajmniej masz duzego ptaka / ?

Gość karolewicz
niegrzecznie mi odpisałaś.... ja z dobrego serca doradzam. Bandaż w okolicach biustu wzmacnia i poprawia ujędrnienie, ergo powoduje, że rozrost tkanki mięśniowej się przyspiesza.

Gość Wstydliwa..
chce miec cycki wieksze od głowy .

Gość upaupaur
Jak masz miskę B w tym wieku to wcale nie mało. Piersi rosną chyba do ok. 20 roku życia. Ja całe życie miałam bardzo małe piersi, miseczkę A i to takie trochę naciągane. W końcu zrobiłam sobie operację plastyczną powiększenia, teraz mam D, jestem teraz bardzo zadowolona z moich piersi.

Gość ciekawa jestem czy zrobisz
upaupaur teraz robią operacje plastyczne w macicy aby ciąża nie trwała 9 miesięcy. Zrób sobie.

Gość Wstydliwa..
heh nie chce miec cycków większych od głowy .. i nie ja to pisałam (tamten komentarz). A z tym banrazem to serio..? ale czemu uważasz ze tylko po ciemku moze mnie zobaczyc.?

Gość karolewicz
bo w pełnym świetle dopiero jak będziesz w ciąży. Inaczej nigdy nie będziesz mogła mieć dzieci.

dziecko nie wygłupiaj się... co dziewczyny, które w wieku 15 lat pierwszą miesiączkę dostają... i wierz mi : ludzie mają poważniejsze problemy niż mały biust. poza tym kiedyś może zrozumiesz, że prawdziwa miłość jest wtedy kiedy kocha się za całokształt , głównie za charakter, a nie za wielkość biustu...

Gość Wstydliwa..
a to niby dlaczeo.?

Gość upaupaur
Weź na wstrzymanie, co z tego, że zrobiłam operację plastyczną, boli cię to?

Gość Wstydliwa..
a sie nie dziwie. tyle kobiet teraz robi sobie operacje jak je stac tylko. po co byc zakompleksionym przez całe zycie..;/ mój chl jednak powiedział mi ze zadnych implantów nie chce

Gość Wstydliwa..
wiem ze są oważnejsze problemy. ale chce się mu podobac. wiem ze kocha się nie za biust a za wszystko inne .. ale jednak wole zeby patrzyl na mój a nie cycatej barbie.

w życiu nie zrobiłabym sobie operacji plastycznej... facetom to się nie podoba... nie dziwie się... co to za zabawa sztuczne cycki miętosić... po za tym jak można kawałek takiego paskudztwa na własne życzenie sobie w ciało pchać... obrzydliwe... nigdy tego nie zrozumiem...

Gość ciekawa jestem czy zrobisz
już wzięłam na wstrzymanie i nie robię takich głupstw jak Ty. Jesteś niestety niedojrzała emocjonalnie i życiowo.

Gość upaupaur
Mój też nie chciał się zgodzić, ględziłam pół roku aż powiedział, że skoro to takie ważne to mam sobie zrobić. Teraz jest lepiej bo ja się nie wstydzę przed nim i nasze kontakty są lepsze.

a niech se popatrzy... facet choćby miał miss świata u boku obejrzy się za każda fajną dziewczyną idącą ulicą. odruch bezwarunkowy.

Gość upaupaur
Niedojrzała emocjonalnie, wow, nie mogę. Dlaczego was tak boli i razi, że zrobiłam operację, nie rozumiem, nie każę wam robić, zrobiłam sobie co was to obchodzi i jak możecie tak krytykować za coś co was zupełnie nie dotyczy. A może to zazdrość bo wasi faceci właśnie patrzą na piersiaste kobiety, teraz nigdy nie wiadomo która ma prawdziwe.

Gość Wstydliwa..
ja nie chce sobie robic tej operaci.. tylko chce wiedziec czy poprostu w moich oczach mój biust jest taki mały czy mi sie to wydaje tylko takie straszne..

Gość to zapodaj fote

Gość Wstydliwa..
cycki musza byc takiej wielkosci zeby mozna było włózyć miedzy nie fiuta i jechac na hiszpana . Niestety z moimi to niemożliwe..

Gość
Nowy niestety to nie jest sen :o