Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUziGoonzaless

KTO WG WAS POWINIEN PŁACIĆ NA RANDKACH?

Polecane posty

Gość SUziGoonzaless

Gość vero niQa
za mnie płaci mój facet - dżentelmen. ;)

Gość Maria44.
Zawsze mezczyzna. Nigdy sie mi nie zdazylo placic samej za kolacje, kino, czy cukiernie.

dlaczego? Każda dziewczyna myśli,że jak ją facet zaprasza to i on powinien płacić! Moim zdaniem powinni płacić za siebie oboje. Tak. Płacić za kobietę facet powinien jak już się znają dłużej,są narzeczeństwem,bądź małżeństwem.Pierwsze randki-oboje płacą za siebie i każdy zadowolony....;) Przynajmniej kobieta ma tą satysfakcję,że potrafi sama o siebie zadbać:) a i facet o niej inaczej pomyśli;) chyba,że jakaś pusta laska lecąca na kasę ...to może być jej pierwsza i ostatnia randka;)

>>Płacić za kobietę facet powinien jak już się znają dłużej,są narzeczeństwem,bądź małżeństwem Po co ma wtedy za nią płacić? Przecież i tak już mu nie ucieknie.

za mnie płaci mój facet - dżentelmen" i facet z klasą pewnie , co ? ;)

Nigdy sie mi nie zdazylo placic samej za kolacje, kino, czy cukiernie" matka cie tak wychowała ?

wyszłam z oczywiście , ale zauważ ze w temacie jest słowa randki !!!

🖐️ za pierwszą randke płaci ten co zaprasza a nastepne kazdy płaci po połowie lub na przemian 🖐️

na randki też się ludzie zapraszają... a jak się umawiają, że gdzieś pójdą, to każde za siebie i tyle... ale szczerze mówiąc, wy mole internetowe tu gadu gadu, że kobiety powinny płacić za siebie, a tam w realnym życiu prawie mi się nie zdarza, żeby facet pozwolił mi za siebie zapłacić... nie wiem, czy to ma jakieś przełożenie na to, że oni chodzą na prawdziwe randki z prawdziwymi dziewczynami, a chłopcy z kafe randkują z jotpegami 🖐️

ja jestem starej daty i uważam, że za randkę płaci ten co zaprasza, czyli przeważnie facet" to jest oczywiste ze jesli zapraszasz panne na randke to płacisz za nia Z kolejnymi randkami koszta powinny być dzielone , ewentualnie płacisz raz ty raz ona ... jakim prawem ma płacić tylko facet ? bo co ? bo tak wypada ? bo takie są normy , bo kobieta ma to zapisane w prawach konstytucyjnych ? :P

>>> że za randkę płaci ten co zaprasza, czyli przeważnie facet ...bo kobieta nie zaprosi, to przecież obciach :o i tak koło się zamyka 🖐️

żeby facet pozwolił mi za siebie zapłacić... widac nie jesteś konsekwentna w swoich działaniach ...;)

to kobieta ma fajne zycie zawsze ma zabawe za free jak trafia na leszcza to tak :) ma fajnie :D

no, bo jak trafia na takich małostkowych dusigroszów, co na kafe siedzą, to ma przechlapane... niejedna tu pisała, że facet jej wyjada z lodówki, a jak gdzieś wychodzą to zawsze zapomina portfela... :classic_cool:

wyszłam z kąpieli ..wyjadają bo są nie kulturalni a jak ty sie odwdzięczas za randke?? ja nie widze problemu moge płacic cały czas ale niech laska tez cos zrobi i pokaze ze jej zalezy na mnie a nie tylko spotyka sie dla zabicia czasu 🖐️

Gość o ja
cream chyba dla darmowego zarcia ,a nie dla zabicia czasu :D

Gość o ja
mowisz ,ze trafiaja tylko na takich co stawiaja :D BZDURY

Gość a mnie tak właśnie matka
wychowała, że jeśli mężczyzna zaprasza to płaci! Nie stać mnie potem na zaproszenie jego to zorganizuje czas inaczej, ale jeśli druga czy trzecia randka ma być w restauracji a mnie nie stać na taki wydatek to uprzedzam, proponuje inną formę rozrywki. Przeważnie jednak facet nie traktuje tego poważnie bo uważa że i tak on zaprasza więc płaci. A teraz skoro faceci to tacy rozliczeniowi materialiści to powiem tak: obiad w przęcietnej knajpce kosztuje 30zł od osoby. Ja za tą kwotę zrobię mu w domu obiad a może i za większą więc o co chodzi? Raz on zapłaci 20zł więcej, a raz ja zapłacę mniej ale za to uzyczę mu moich talerzy, sztućców, stołu:P Wszak płyn do mycia naczyn, woda też kosztuje więc wychodzi na to samo:P Na szczęscie mało takich materialistów spotykam w życiu codziennym jak tutaj:)

Gość a mnie tak właśnie matka
to było z przekąsem napisane do tych facetów co tak liczą kiedy oni płacą, kiedy dziewczyna powinna. Wiadomo że jak dla swojego gotowałam coś to nie patrzyłam na to ile czasu zajmie mi sprzątanie po tym, zmywanie, a i jedzonko starałam się przyrządzić jak najlepsze nie wyliczając mu co do złotówki jak inni tutaj:O Aż żal mi normalnie, że tyle facetów to tacy pieprzeni materialiści i swoje skąpstwo zasłaniają nazywaniem dziewczyn materialistkami bo dwa razy im piwo postawili:O