Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45letni_pan

Zazdroszczę koledze

Polecane posty

Gość 45letni_pan

Że ma taką fajną sekretarkę. Byliśmy razem na szkoleniu, on świetnie przygotowany, i chwalił za to swoją sekretarkę. Jak coś potrzebował to dzwonił do niej i ona w mig to załatwiała. A jak o niej opowiadał, same superlatywy. Myślę sobie, że przesadza. Każdy facet lubi pokolorować,a by kolegów szlag trafiał. Jestem u niego w firmie i szczęka mi opadła. Dupa nieziemska i do tego nie głupia. Nie dała się podejść, obcykana równo. Potem myślę sobie czemu ja nie mogę takiej dupy mieć przy sobie? Sam pracuje na kierowniczym stanowisku, ale u mnie sekretariacie pracują dwie starsze panie, po 50. Jest też trzecia, po 30, ale to taka szara mysz, daleko jej do tamtej. Teraz się nie dziwię czemu on taki radosny, wie że każdy mu jej zazdrości. Już samo przebywanie z piękna kobietą poprawia humor. I to nie jest prowokacja. Celowo wybrałem to forum.

Gość współczuję
masz cholerny problem :D

Gość hahahahahahahahahahah
Może ty byś sobie chciał przebywać z super młodą laską, ale uwierz takim młodym to chce się rzygać starymi chujami:)

Gość 45letni_pan
Naprawdę gdybym mógł to bym wymienił swój personel. Taka młoda dupcia daje powera. Po koledze widzę, że chodzi zadowolony. I ani nie da jej ruszyć. A laska jak będzie mądra to umiejętnie może to wykorzystać i ustawić się na dobre w firmie. Facet na widok pięnej kobiety durnieje. Tez chciałbym tak zdurnieć.