Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala9148

Zdrada

Polecane posty

Gość ala9148

Poczym mogę rozpoznać że mój mąż mnie zdradza?

Gość o ja
po plywajacym czlonku na powierzchni wody

Gość ala9148
ale śmieszne ja pytam poważnie

Ze nie chce sie z toba kochac, patrz na jego zachowanie :P Jest chamski denerwuje sie

Gość ala9148
I co jeszce?

o ja po plywajacym czlonku na powierzchni wody Raczej jajkach nastolatko. :)

Gość o ja
Raczej jajkach nastolatko. powiedzmy ze po calym komplecie stara babo :) jak jajca maja wyplynac pozostawiajac czlonka na dnie :D

Gość też ciekawa.....
Może wypowiedzą się kobiety, które przyłapały swoich męzów. jakie symtomy zaobserwowałyście, co was zaniepokoiło

Gość zaczyna o siebie
dbac , telefonu pilnuje jak skarbu , ale nie zawsze czasem ma drugi .sexu nie koniecznie unika bo oni to po prostu lubia:), zaczyna mu wszystko w Tobie przeszkadzac albo wrecz przeciwnie zaczyna Ci nadskakiwac .

Gość do81
przede wszystkim nie odstępował swojego telefonu ani na krok (do tej pory leżał zawsze byle gdzie) kasował rejestr połączeń, sms-y /nigdy tego nie robił/ założył kod na odblokowanie telefonu /takie normalne odblokowanie- 1 lub dwoma klawiszami/ - i nie mówię tu o PIN zaczęło przeszkadzać mu to, że mamy wgląd do swoich telefonów wkurzał się o byle co wiecznie w pracy imprezy poza domem wracał wstawiony z tym sex-em to bym nie przesadzała- róznicy nie widziałam awantury o byle gówno i zero chęci na ratowanie małzeństwa - wręcz wściekły, że coś takiego proponuje... oczywiście znalazłam sms-a.......

Gość do81
z tym dbaniem o siebie to też nie widziałam róznicy....

Gość ale o co chodzi z tymi...
zdradami? Kiedyś nie szerzyło się to tak. Miałam męża i nie pomyślałam że mógłby mnie zdradzić - nie szukałam, nie myślałam. A teraz? Mam innego faceta i obsesję zdrady :o Zdrada stała się dobrem ludzkości i wszędzie o niej słychać. Stała się fizjologiczną czynnością. Wszędzie węszę podstęp :o

Gość asd32
Teraz takie mamy czasy,że zdrada czai się wszędzie :( Obserwuję znajomych dookoła i to co widzę... co się dzieje to szok. Wielu znajomych facetów w wieku ok 27-35 i wzwyż zdradza swoje żony (często moje koleżanki) przykre ://

Gość gogon
Zdrady nie są wcale częstsze niż w zamierzchłych czasach, ale łatwiejsze do wykrycia (choćby przez te smsy). Do tego zmniejsza się tolerancja w stosunku do zdradzających partnerów. To zresztą, moim zdaniem, dobrze, ale jest też, niestety, ryzyko wpadnięcia w obsesję i chorobliwą zazdrość.

Gość ale o co chodzi z tymi...
totalna znieczulica. Weźmy choćby to forum. Pełno kobiet i mężczyzn chwali się lub przeżywa rozterki związane ze zdradą. ja osobiście nie widzę tego wśród znajomych i rodziny ale internet otworzył mi oczy - to się pleni jak stonka. Nie można nikomu ufać