Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirurururu

szybka pomoc! namieszalam!

Polecane posty

Gość tirurururu

hej! jestem w pilnej potrzebie, wiem ze namieszałam i moja wina. Ale jakos w srode umowilam sie z kolega ze dzis pojdziemy gdzies potanczyc, ale ja mam okres, i zle sie czuje, a umowilam sie z chlopakiem na ktorym mi bardzo zalezy i co ja mam koledze napisac?;/ dzwoni juz 2x...a ja nie odbieram...

Gość tirurururu
nie moge mu napisac ze zostane w domu, bo mieszkam tym samym miescie, i nigdzie indziej nie pojde z tym chlopakiem co mi na im zalezy...

Gość tirurururu
a jak mnie zobaczy z innym? :/

albo wez tabletki przeciwbolowe albo zadzwon do chlopaka powiedz ze nie odbieralas bo spalas gdyz fatalnie sie czujesz, masz goraczke i wszystko Cie boli i nie dasz rady dzisiaj wyjsc, ale za tydzien bardzo chetnie i przepros go ze tak wyszlo powiedz ze bardzo ci zalezalo na wyjsciu z nim i teraz Ci bardzo glupio ale masz nadzieje ze rozumie i sie nie gniewa. I nie rob tak ze nie odbierasz bo to najgorsze co mozesz robic.

Gość tirurururu
a juz po sprawie :) napisał mi ze spoko rozumie :) tak jest ich dwóch :P teraz mam problem jak mnie z innym zobaczy, no ale tanczyc nie bede ale siedziec, bo powiedzalam ze okres mam, bo mam.

mloda jest dziewczyna , niech sie bawi :-o

mloda jest oki ale widac, ze troche glupiutka...umawia sie z dwoma i sie boi ze jeden zobaczy ja z drugim..ehhh

Gość tirurururu
no mloda jestem :D spotkam sie z tym drugim, bo mi na nim zalezy, a jak jeszcze trzeci mne zobaczy z tym co mi na nim zalezy to juz po mnie. ALE NIE ROBIE NA FRONTY wybieram miedyz jednym a drugim, bo oboje sie staraja o mnie a ja to lubie, ale jeszcze tydzien i wybieram. Maja rowne szanse poki co OBY MNIE NIE ZOBACZYŁ ani jeden ani drugi

Gość bomba pomaranczowa
Naczelny Cham Kafe dobre hehehe

Gość anabolitos steridos
dziewczyny sa tak durne ze brak słów

Gość jasne_jak_slonce
ależ dziewczynie nie chodzi o zakochanie chodzi o zrzucenie wianka i ocenia, któremu szpary popuści niemniej dziś nici z popuszczania :) rada: sprawdź, który więcej kieszonkowego od rodziców dostaje :)