Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirurururu

dziś spotykam się z moim byłym...

Polecane posty

Gość tirurururu

boję sie. Bylismy ze sobą 2,5 roku. Minelo juz 3 lata, i mamy rozmawiać o powrocie naszym... Nawet miłobyłoby... problem w tym, że ja po prostu spytałam go czy jest szansa byśmy byli razem, on powiedzal że musimy o tym porozmawiać, no i dziś mamy niby rozmawiać... mam zacząć temat, czy czekać aż on?

Gość smutaśna
poczekać aż on zacznie... a kto wtedy zerwał??

Gość gregegege
po 3 latach od rozstania chcecie do siebie wrocic? a mieliscie w czasie tch 3 lat kontakt ze soba? Kto pierwszy zaproponowal powrot ?

Gość tirurururu
ja z nim zerwałam, on do mnie pisał niedawno słodkie smsy. w sumie to ode mnie wyszło ze chcialabym z nim byc a on powiedzial ze o tym musimy porozmaiwać w 4 oczy.. mielismy kontakt przez te 3 lata, nie byl najgorszy ten kontakt, mielismy kogoś.

Gość ejbisi
Mysle ze on musi sprawdzic czy zaiskrzy znowu... Nie nastawiaj sie na rozmowe jakby to byla jakas transakcja biznesowa. Po prostu bądź taka jak kiedys, zadbaj o mila atmosfere i pozwol sytuacji samej sie rozwinac... :)

Gość a może autor/ka sie wypowie
to już innych ludzi nie ma na świecie? po co znów chcesz się w tym samym babrać? tak wam dobrze było razem? Pytam poważnie, bo ja osobiście uważam, ze po powrocie może byc lepiej tylko przez moment a później wracają stare problemy i znów zaczyna się tęsknić za czymś lepszym...wiem co piszę, przerabiałam Ale u ciebie może będzie inaczej?:)