Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjnfcjsskdj

czy opłaca się ? ...

Polecane posty

Gość dsjnfcjsskdj

pracować jako konsultant telefoniczny, czy jest to rozwijająca praca, ? Czy ktoś pracował może w tej branży i mógłby mi napisać coś więcej na temat specyfiki pracy.

Gość dkmfkdmfkdmfkdmfk
beznadziejna robota, wciaz tylko telefony , dluzy sie na maxa;/ pracowalam kiedys po 4 h dziennie i mialam za to ok 500 zl. A Tobie ile proponuja i ile h dziennie?

Gość dsjnfcjsskdj
na razie jeszcze nie zaproponowali... tylko rozważam taką ofertę pracy, chcę odłożyć na studia, chciałabym pracować przez 5 dni w tygodniu w jak największym wymiarze godzin, znalazłam kilka ogłoszeń, gdzie proponują pakiet szkoleń, osiągalny system prowizyjny... ale na czym dokładnie polega taka praca? Bo przyznam że nie mam w tej branży doświadczenia.

Gość dkmfkdmfkdmfkdmfk
wiesz co, to jest roznie. Jedni sprzedaja czasopisma medyczne, inny jakies albumy, atlasy, encykolpedie-rozne rzeczy sie sprzedaje :) Ale jesli jestes studentka i chcesz sobie dorobic to jak najbardziej polecam, bo ja wlasnie na studiach sobie dorabialam tak.

Gość cascsadek
moge zapytac ile godzin dziennie pracujesz i czy pracujesz codziennie. Pytam bo mam juz jedna prace dwa razy w tygodniu do 12stej, i chcialabym sobie to tak jakos dopasowac do mojego grafiku, tzn. pacowac np. od 15stej do 21.00 zalozmy, ?

Fajna praca taki konsultant telwefoniczny. jak jetsem enerytką to tez bym mogła tak pracować.