Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona78596

dziewczyny ! pomocy!

Polecane posty

Gość Ona78596

Mam 15 lat... 170cm wzrostu i ważę 56 kg ( dobra waga? ) Wiem że to 15 lat może was zniechęcic do odpowiadania. Ale prosze... Mam kilka pytan.. Jestem jedynaczką... I nie mam z kim porozmawiać na nie które tematy...A rozmawiając z mamą czuje sie niekomfortowo... ;/ 1. Mam długie zgrabne (zdaniem innych) nogi. Chciałabym je optycznie skrócić.. Wiem ze buty za kostke są okej i skaracją. i faktycznie... praktycznie tylko takie nosze... są one wygodne, tańczę wiec fajnie wyglądaja do dresow itp ;p Ale tez nie wiem jak mam je podkreślić... 2. zdecydowanie moim walorem jest tyłek ;p Mój chłopak jest w 7 niebie ;p ale tez nie wiem jak to podkreslic. 3. Moim walorem też jest brzuch, no ale jest zima wiec nie ma jak podkreslic;p zapytam się was latem ;p 4. Czy w wieku 15 lat mozna wygladac seksownie? Nie chodzi mi o takie uliczne *dzi@#$%ki* bo to jest aż przesada jak one wyglądają. Ale tak żeby zachować zdrowy umysl i oczywiscie pamietajcie mam 15 lat ;] Proszę pomóżcie...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
JASNE. jestem rok starsza od ciebie mam 173 i waże 55kg, mysle ze tylek podkreslisz rurkami z wysokim stanem lub biodrowkami, a brzuch obcislych topem + dluzszy sweter. Podrowieenia.

Gość dcvkf
jak wszystko mam wyjebiaste to po co sie pytasz? po co coś podkreslac?