Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalalunia25

Dlaczego kobiety są wrogo nastawione do innych ładnych kobiet?

Polecane posty

Gość Lalalunia25

Zauważyłam,że jak znajdzie się jakaś kobitka sympatyczna i w dodatku ładna jest przez "brzydszą płeć piękną" źle traktowana, przykłady: niezbyt zadbana pani w średnim wieku w urzędzie miasta vs uśmiechnięta zadbana młoda interesantka albo brzydsza koleżanka z pracy vs miła i grzeczna w stosunku do niej ładniejsza koleżanka. Można być dla takich miłą, szukać wspólnego tematu i nic bedą i tak chamskie ...

Gość kiok
oczywiscie, ty sie uwazasz za ta ladna, ktorej wszystkie kobiety nie znosza, prawda?:D

Gość Lalalunia25
Można być nie wiem jak miłym a taka niedowartościowana urzędniczka na dzień dobry ma focha o co w tm chłooodzi?

Gość akurat to jest poważny temat
mam "koleżankę" z którą jestem słuchaczką w studium, a jak to zwykle bywa do studium policealnego chodzą słuchacze w każdym wieku i ta "koleżanka" ma 39 (???) lat i na każdym zjeździe nazywa mnie kościotrupem, mówiąc że jestem chuda jak patyk i grzechoczą we mnie kości:O:O:O mam 160 i ważę 49 kilo i jeszcze nikt nie ośmielił się komentować mojej figury takimi słowami. Mam 27 lat jestem zgrabna, szczupła, ćwiczę systematycznie i wyglądam młodo jak na swój wiek. Myślałąm że starsi są dobrze wychowani

Gość dr Hesus Natasowicz
Kobiety szukają majętnego samca, który dla nich będzie dawcą spermy . . . Dlatego dyskredytują się wzajemnie i przyjaźnie kobiet trwają krócej, niż mężczyzn.

jeszcze inna "koleżanka" przyznała sie ze zanim ze mną pogadała na początku też myślała że jestem kolejna głupią lalunią

dr Hesus Natasowicz i to jest kurwa przykre, chciałąbym mieć dużo fajnych koleżanek, które nie będą robiły z dupy problemów

Gość Lalalunia25
PEŁNO TEGO! Ja na studiach byłam niemalże mobbingowana przez pare brzydszch istotek, obserwowały mnie zawsze, TO CHAMSTWO INNCH DZIEWCZYN JEST WSZĘDZIE :(

Gość ta niedobra pupa
Ameryki to nie odkryłyście.... Z tego samego powodu dla którego suka na sukę szczeka, a na psa (samca) nie...

Gość rsl
a dlaczego zakladasz ze byly brzydsze? :D

Gość Lalalunia25
bo mam lustro i je też widziałam :D :D :D szczególnie przeraża mnie gdy dla takiej staram się być miła - na uśmiech potrafi odpowiedzieć chamstwem a nawet zdarzyło się,że jakąś przykrość taka starała się sprawić np. głośno obgadywała żebym usłyszała yhhh bidulka