Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lone_cub

Dziwne pytanie do pań

Polecane posty

Proszę aby: 1) wypowiadały się tylko panie 2) każda, która przeczyta pytanie udzieliła odpowiedzi (wystarczy jednym słowem: TAK lub NIE) 3) tylko jeden raz Tylko wtedy ten topic będzie miał sens i rzuci nieco światła na kwestię popularności tego zjawiska w Polsce. Kto ma ochotę, może dodatkowo skomentować, ale proszę bez wulgaryzmów, wyzwisk itd. Pytanie brzmi: Czy miałaś kontakt seksualny z psem? (Dla niezorientowanych: Kontakty seksualne człowiek-pies nie są dla nikogo krzywdzące (oczywiście z wyjątkiem sytuacji, gdy któraś ze stron zostanie do tego zmuszona), ani zabronione przez polskie prawo.)

Gość hfdajkvsdds
nie, z kotem :P

Gość bolass
Mnie pies wydymał :-) a co ?

Gość Kosmopolitanka90
NIE!!!!!

Gość TAAAAK

Hm... 2 na TAK 4 na NIE Ale odzew jakiś bardzo niski. Założe się, że znacznie więcej forumowiczek przeczytało to pytanie. Także chyba jedynie tracę tutaj swój czas.

ja mam intymne kontakty, całuje o w czółko i wyznaje mu milosc:) ma na imie Murycy

Gość Joshepine
"(Dla niezorientowanych: Kontakty seksualne człowiek-pies nie są dla nikogo krzywdzące (oczywiście z wyjątkiem sytuacji, gdy któraś ze stron zostanie do tego zmuszona), ani zabronione przez polskie prawo.)" któraś ze stron zostanie do tego zmuszona... ?? ciekawa jestem który pies zrobi to z własnej nieprzymuszonej woli chore po prostu

Gość szubidu
jastes pojeb misiu.

Podobno to właśnie psy często inicjują takie kontakty, ale nie jestem pewien na 100%, bo sam nie mam psa. Nie rozumiem czemu niektórzy generalizują i uważają to za chore. Zgodzę się - jak ktoś traktuje psa jak seks-zabawke. Ale nie zgodzę się, gdy np. ktoś mieszka samotnie z psem i się w nim zakocha. Nie wiem w czym by to miałobyć gorsze od homoseksualizmu.

Gość przeczytałam odpowiem
Nie

Gość wstyd sie przyznac
ale TAK :D:D:D