Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadeusz poznan

nie lubie sportu, nudzi mnie, drażni, jest bezwartosciowy

Polecane posty

Gość tadeusz poznan

ciagle w tv i radiu slysze jakies bzdury o wynikach, meczach, skokach,punktach itd. bez sensu, co za głupota

Gość poszukiwaczka przygód
biedaku... tak cie maltretują...:D

Gość poprę dla mnie to nudne
Ten skoczył tyle ten tyle. Jest to jakaś tam dziedzina, ale żeby tak się podniecać? Już lepiej samemu uprawiać jakiś sport - to chociaż jakieś zajęcie.

sport jest nudny i bezwartościowy: zgadzam się w 100 % często czekam na jakiś program, serial (których oglądam bardzo niewiele, np Dr. House) a oni zamiast czegoś ciekawego to poprzestawiają w programie byleby to gówno puścić... sport powinien być puszczany tylko i wyłącznie na kanałach sportowych. a nie męczą normalnych ludzi... a kogo nie stać na kanał sportowy tym lepiej dla niego: będzie mądrzejszy bo nie będzie zaśmiecał umysłu zbędnym,i rzeczami

ja oglądam tylko skoki, slalomy i zjazd oraz łyżwiarstwo figurowe a z letnich pływanie, gimnastyke artystyczną, akrobatykę sportową i biegi. Nie oglądam piłki nożnej, gdyż nudzi mnie po 10 minutach:D I to napisała osoba, która miała kiedyś wiele wspólnego ze sportem:)

Gość smokaa
ja tez nie lubie ogladam sportu, ale uprawiam sama-kocham:D

Gość smokaa
ogladac, uprawiac*

ale facet, ktory w ogóle żadnym sportem się nie interesuje to taki trochę dziwny... ja nawet chyba nie znam takiego, który nie pasjonowałby się piłką nożną:) i tak z resztą powinno być. Wtedy faceci mogą sobie spędzać czas w męskim gronie a my kobiety możemy w swoim (żeby nie było nudno).

mój facet nie pasjonuje się piłką nożną : i niebiosom niech będą za to dzięki bo nie ma nic głupszego niż dwudziestu facetów latających po boisku za piłeczką(jak głupiutkie dzieci) za to pasjonuje się żużlem :) i mnie to jakoś nie porywa ale jestem w stanie zaakceptować...

Gość You want out
Oglądnij sobie hokej, nie bedziesz mógł nie zmienić zdania! :-)

Gość 12122122
Moj facet oglada wszystko co laczy sie ze slowem "sport" i po paru miesiacach wspolnego mieszkania juz mnie kurwica bierze!!!!!! :o