Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasebabazmiasta

czy ktoś tak miał ???

Polecane posty

juz teraz bedzie załowac...jakkolwiek...w kazdą strone patrzac... chyba,że...los uszykuje jakąś niespodziankę :O

Gość byłam w podobnej sytuacji
autorko nie wiesz, że nie na wszystko mamy wpływ... chwila uniesienia... nie zarzeka się ;D

nikomu nie zycze takich piepshnietych emocji...cień tego człowieka jest w kazdej minucie,sekundzie mojego zycia,w tuszu gdy rano maluję oko,w koszulce ktora zakładam,w potrawie jaką przyrządzam :O Jego twarz,uśmiech,wspomnienie...nie mozna zapomniec ani klin klinem...zwyczajnie nie ma nikogo lepszego...moze gdyby ta historia zakończyła sie trwałym zwiazkiem,spadłby z piedestału a tak...wyobraznia zrobiła z niego władcę serca

nie chodziło mi o chwilę uniesienia nawet jeśli w perspektywie czasu by do niej doszło- to byłby epizod nie ma opcji żebyśmy byli razem docelowo to miałaby być taka - przygoda , pozytywne doświadczenie zakończone wcześniej czy później - bez jakiejkolwiek przyszłości ale już wiem - że jeśli cokolwiek będzie dalej - będzie cholernie kiedyś bolało :(

Skąd ja to znam, bardzo podobne uczucia do Twoich. A teraz mija już kolejny (2) rok odkąd się rozstaliśmy a ja go ciągle widzę :( gdy się budzę, gdy zasypiam, gdy wychodzę z domu, z gdy siędzę w nim sama... masakra jednym słoowem :(

wyobraznia zrobiła z niego władcę serca* i to co masz w stopce czyli "nadinterpretacja" no własnie, tylko po co sie nakrecac ? to takie życie złudzeniami i marzeniami !

nie wiem sama...nie chce zapomniec...to jak z rzucaniem palenia...chcesz,rzucisz ale do onca bedzie korciła mysl o zapaleniu...a jak zaczniesz to trwasz...i tak jest z tym moim uczuciem...ciagle zyje nadzieją,ze jeszcze kiedys przetna sie nasze drogi...

Gość do madzia_mloda
a czemu wy się rozstaliście??? tez ma żone a ty męża??? może jeszcze przyjdzie na was czas

Ja miałam chłopaka on żonę ( ma do teraz) ale wiem z dobrych źródeł, że to tylko formalny związek...gdy zaczęliśmy się spotykać ja zostawiłam swojego chłopaka (nie dorownywał mu) no ale wiedziałam, ze to na przyszłość nie ma sensu...a teraz tęsknię

Diabollica27 - widziałam zdjęcie - jesteś taka fajną dziewczyną - ładną , zgrabną nie możesz tak trwać - może już czas wyjść do ludzi? a ja bardzo go lubię - nie mam pewności - ale wiem, ze jeśli otwarłabym się na 100% z tymi wszystkimi emocjami i uczuciami nazbieranymi prze 35 lat w sobie - to byłby taki żar , że sex już byłby tylko mało ważnym dopełnieniem

Gość do madzia_mloda
to napisz do niego ;D zrób to teraz... moze on tez tęskni

żeby to było takie proste, niestety nie jest, zwłaszcza, że to ja zakończyłam nasz "związek", on strasznie to przeżył i chyba pogodził się z tym, więc byłabym wobec niego nie w porządku gdybym nagle dała o sobie znać...chyba nie chcę go znowu krzywdzić :(

Gość do madzia_mloda
to nie krzywdz tylko przemysl dobrze czego chcesz... i jesli jego to nie czekaj.... tym bardziej, ze sama nie masz meza

wiesz Słońce...mam dosc porazek...widocznie to we mnie jest problem,bo tak sie złozyło,ze to mnie opuszczają,dla innej...

Właśnie w tym problem, że ja do końca nie wiem czego chcę, być może to moja chwilowa zachcianka? co wtedy? ehh to życie

Gość ródawa

Gość ródawa
walcz o szczęscie może kiedyś mąż by Ciebie pouścił i co wtedy? zostaniesz sama z niewykorzystaną okazją

to prawda co mowi moj przedmowca...mnie mąż zostawił...nie mam ani jednego ani drugiego...kara?

Gość ródawa
miłosc miłością ale trzeba też się asekurować i zawsze miec coś w zanadrzu jakby plan A zawiodł

czasem sobie myslę, no jakby mogł mnie chciec...to co sie zdarzyło,było jak bajka teraz jest z nią młodą piekną wrecz anielską studentką...a ja?coz mogłam mu dac? tylko dlaczego tak to zakonczył...nie ma nic gorszego niz milczenie,zycie w niedomowieniach w ciagłym znaku zapytania :dlaczego

U mnie nie ma planu A i planu B - tylko to co tu i teraz To wybór i decyzja wspólna Nie będzie inaczej - nie ma o czym dyskutować Jedynie tylko o tym czy będzie mało czy bardzo bolało :(

Podjęłam decyzję ..... dziekuję za wszystkie wpisy ..... Decyzję pomogła podjąć mi osoba spoza tego wątku .... Decyzja na "nie" ... znaczy nie będzie kontynuacji .... Zresztą - na szczęście nic się nie stało - te kilka spotkań i mile spędzonych godzin - to za mało żeby mówić o czymkolwiek ..... Najpierw musze uporządkować swoje sprawy ..... usiąść i zastanowić się co jest dla mnie w życiu ważne ... czego chcę .... a jeśli chcę coś zmienić to na pewno nie w ten sposób .... nigdy nie byłam nie fair - więc i teraz nie będę ..... Zamienić role - postawić się w roli drugiej osoby - męża, żony - i wszystko jasne .... Życzę każdej z Was żeby spotkała kogoś kto w odpowiednim momencie kopnie Ją w doopę jak i mnie dziś kopnięto .... co mi otwarło oczy na sprawę.... Pozdrawiam .....