Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2010

POSTANOWIENIE -w tym roku znaleźć faceta

Polecane posty

hmmm, to może jej zaproponuj, że mozesz z nią też wracać, bo tak miło się rozmawia...i zapytaj o której kończy. Jak się dogadacie, to wracając możesz ją zaciągnąć np do cukierni, alo na kawę ;) spróbuj, co Ci szkodzi.

Pprawiczek nie możesz myśleć w tych kategoriach, bo to już nie gimnazjum, zresztą jak pokażesz że nie jesteś jakoś spięty to i ona z tego nie będzie robiła "hallo". Zresztą dziewczyna chyba nie głupia i nie całkiem obca, coś już o niej wiesz. A poza tym lowelasi wyrywają laski na tanie gadki i jakoś się nie przejmują.

no wlasnie ja nie wiem o co jej chodzi , bo sam nie pisze tylko jakby czeka a z nastawineim ze nie wyjdzie jakos mi latwiej bo jak na nia patrze juz jak na moja dziewczyne to sie gupio czuje

może nie myśl o niej jak o dziewczynie jeszcze ;) do tego dojdziecie. A co do kontaktu, może ona też jest nieśmiała, albo nie wie jak zacząć. Ja też raczej nie zaczynałam, czekałam aż on się odezwie, bo już go tak znałam, ze widziałam kiedy to będzie ;) telepatia:D też mi na początku marudził że pewnie przeszkadza itd, ze ja sie nie odzywam. Co było nie prawdą, bo czekałam az będzie mial czas, zeby się odezwać....zakręcone, ale dobrze było ;)

no właśnie cierpliwość masz okazać...mówię Ci, zagadaj do niej jakoś o ten powrót z zajęć, zaprość na spacer, albo w inne miejsce, zaskocz kwiatkiem na dzień kobiet, albo nawet batonikiem ;) trochę inwencji i inicjatywy, dziewczyna Cię nie pobije, obiecuję ;) jak Ci nie wyjdzie to daj nr fona, ja z nią pogadam :) mykam lulu 🖐️

Gość smakijja
🖐️ i jak tam ? u mnie stagnacja:O jestem nawet zbyt zmeczona zeby latac za facetami:( czekolada-zazdroszcze-przyciagasz facetow jak magnez

to ja tylko napiszę, że z facetem z przystanku jeszcze się nie widziałam... zobaczymy co wyniknie, na chwilę obecną nadal się rozglądam ;)

Gość a gdzie jest 22-letni
prawiczek ?

a ja do domu wróciłam wczoraj z kwiatkiem - hiacyntem, który dostałam od znajomego na Dzień Kobiet :) a dzisiaj idziemy razem na zakupy po ładną doniczkę dla niego :)

Gość smakijja
super, zazdroszcze:P

A myślalem że mi tylko samotność doskwiera... Ja mam takie postanowienie od 3 lat :P z tym że ja szukam dziewczyny/kobiety :P ale cóż trza szukać dalej :P

Czekolada, gratulować to mi będziesz jak kwiatek przeżyje...bo marna ze mnie ogrodniczka prawdę powiedziawszy, ale dziś już coś czytałam o uprawie hiacynów. Mam nadzieję, że niebawem ładnie zakwitnie. Ja już wiosnę czuję :D

Gość no no u niektórych
wiosna, a u mnie zima, albo jeszcze jesień. Tracę nadzieję, ze są normalne dziewczyny jeszcze, nie cierpię latawic, ani tapeciar, tylko normalne naturalne zadbane dziewczyny, tylko one wszystkie chyba zajęte już są :(

Cześć Wszystkim, słońce od rana zaglądało mi do okna, że już od dawna nie śpię - szkoda dnia :) a Wy co dziś robicie ?

Gość ja dziś byłam u znajomej
fryzjerki, całkiem skróciła mi wołosy - taki zadziorny typ ze mnie wyszedł :P i jak wracałam to faceci się na mnie gapli, chyba im się spodobałam :D

Gość pod noszę
nitk nie zagląda?

Gość smakijja
chyba nikt już nie zagląda - co u was?

Gość offermaaaaa
ssij

Gość smakijja
no zdycha:( dziewczyny chyba juz znalazly sobie facetow i nie zagladaja. ja ostatnio jestem taka zabiegana ze nawet na podryw nie mam czasu:P

Gość smakijja
no jak to? przecież juz mialas tylu adoraqtorów i nic? rozmyly sie te znajomosci?:(

Czy ja wiem co się z nimi stało... Widzę, że to nic poważnego... Kilka dni temu dostałam smsa od byłego, treść piękna, owszem, ale nie wiem co to miało znaczyć. Faceci są do niczego :(