Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka 2010

POSTANOWIENIE -w tym roku znaleźć faceta

Polecane posty

a ja to sie ,wcale nie maluje bo ladnie wygladam ,bez makijazu

jest naprawdę brzydka, ale to kwestia gutu a Ty nnnoo to chyba facet jesteś z tego co pamiętam, no i z Niną z kina flirtowałeś, ale nie wyszło :P

Ciemna czekolada - zaczynamy od jutra co do pomysłów, to ja sprawdzę tę afirmację i zobaczymy a Ty coś planujesz?

bo ja to taka niesmiala jestem i jeszcze nie widzialam ,tego no wiecie

migotka 2010 - Czy ja coś planuję... Chciałabym ale nie jestem do końca pewna. Interesuje się mną dwóch facetów których a nie chcę, a ten który mi się podoba.... Sama nie wiem co o mnie myśli. Mogę dobrze doradzić i potrafię poderwać faceta ale jak widać nie takiego na którym mi zależy :(

Gość smakijja
migotka- gdzie jutro masz zamiar wybrac sie na lowy?:D w pracy, na uczelni, w CH, autobusie?

smakijja zaczynam od pracy, a potem może pójdę na spacer i do empiku, chcę kupić książkę na prezent komuś...macie jakieś pomysły jeszcze?

Czekolada rozważ czy ten typ jest wart grzechu, może z tych dwóch jakiś jest bardziej wartościowy, zuważyli coś w Tobie i będą zabiegać ;)

Wybieraj się tam gdzie zwykle, nie musisz szukąć nowych miejsc, po prostu otwórz szerzej oczy ;) możesz też wybrać się do jakiejś pizzerii (kawiarnia itp odpada bo tam zazwyczaj chodzą pary), zresztą empik to też dobre miejsce na poznanie kogoś ;)

do pizzeri planuję iść z koleżankami na tygodniu - jakieś rady odnośnie ubioru i wizerunku? wiecie, żeby przykuć wzrokiem ;) najczęściej chodzę na aerobik, ale to dla samych kobiet :(

Migotko wierz mi że jest :) Było między nami parę sytuacji które mogę odczytać jako sygnał dla mnie ale boję się że coś schrzanię bo moje trzy ostatnie związki nie należały do udanych. Poza tym, jeden z tej dwójki jest ode mnie sporo starszy więc jak dla mnie odpada, a drugi jest obcokrajowcem, nie jestem rasistką ale na dłuższą metę taki związek to tylko problemy a ja ich raczej nie szukam. Jutro spotkam się z facetem który mi się podoba i właściwie nie wiem co mam robić... po prostu "być" czy dać mu jakiś znak.... zobaczę co będzie

nnnoo przeczytaj siebie i sam sobie odpowiedz na pytanie "bo ja to taka niesmiala jestem i jeszcze nie widzialam ,tego no wiecie"

najlepiej jak będziesz sobą, nie musisz eksponować swojego "polowania". Bądź miła, ale bez przesadyzmu. Skoro się macie spotkać to nie musisz go "przyciągać", poczekaj na ruch, aczkolwiek możesz prowokować, kokietować,ale subtelnie. Doszłam do wniosku, ze żaden związek nie bedzie udany jak to facet nie będzie się chociaż trochę musiał postarać. Takie doświadczenie :( powiedz ile ten drugio jest starszy?

dziewczyny przepraszam powiedzcie gdzie ,sie wybieracie to sie bede krecil

Gość smakijja
migotko czyli juz kogos masz w pracy na oku;) super. ja zastanawiam sie nad czestszym chodzeniu na basen. moze kogas tam sie uda poznac;)

to źle trochę że z koleżankami... Musisz uważać żeby Cię nie przyćmiły ;) jeśli chodzi o wygląd.... Nie mam pojęcia jak się ubierasz, jaki masz styl. Jeśli chodzi o ubiór czernie i szarości zdecydowanie odpadają, ubierz się skromnie nie odsłaniaj za dużo, najlepiej wybierz jakieś ciekawe kolory, odpowiednio dobrane szaliczki i dodatki robią niezłe wrażenie ;) Ogólnie jakiś dodatek który zwróci uwagę właśnie na Ciebie nie na koleżanki. I pamiętaj żeby cały czas się uśmiechać :)

smakijja wiesz co, ten basen to mi się źle kojarzy...prawiczek22 tam chodzi i sama widzisz w jakim jest stanie :O

Gość smakijja
no co TY?:D nie wiedzialam, w takim razie to ja chyba z tego pomyslu zrezygnuje:)

Czekolada spokojnie, jedna jest mamusią i będzie z synkiem, druga też jest zajęta (luźny związek, ale bardzo trwały), trzecia jest 10 latek starsza, fajna dziewczyna, ma kogoś, ale jest dupiem...za to ją coraz częściej coś boli, coś przeszkadza -to chyba syndrom staropanieństwa :O więc do wzięcia tylko ja - myślałam o filolecie albo czerwieni, oczywiście w dodatkach

Gość smakijja
Czekolada- no wlasnie ja ostatnio chodze z kolezanka w rozne miejsca, bo sama nie lubie. ona ma faceta ale mimo tego lubi jak faceci sie na nia gapia, lubi ich kokietowac. na pewno ma wieksze szanse ode mnie bo jest blondynka:P

smakijja polecam siłownię - bieżnia albo orbiterek, tam przychodzi sporo osób, nie koniecznie wytatułowanych osiłków, ale zależy od klubu