Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wódka z sokiem222

jak dlugo warto czekać?!?!?!?

Polecane posty

Gość wódka z sokiem222

znamy sie kilka miesiecy, wyglada na to ze jest zainteresowany, ale sie nie zdeklarowal... spotykamy sie czesto ale nawet nie wiem czy to sa randki! ile warto czekać? jak dowiedziec sie co mysli? poradźcie dziewczynki! :)

wiesz co czasem jest tak ze to kobietka musi wyjsc pierwsza z inicjatywa;)moze on sie boi twojej rekacji i odzucenia -wiec jesli wiesz ze cos mniedzy wami iskrzy i sie podobacie na wzajem to poprostu zacznij pirewsza temat.Spytaj sie jak on traktuje wasza znajomosc i czy ma jakies wieksze plany wobec ciebie,bo ty poprostu nie wiesz jak masz to wszystko odbierac ,a pozniej juz rozmowa sie potoczy;)

Gość wódka z sokiem222
wydaje mi sie, ze dalam mu do zrozumienia...czy warto wykladac kawe na lawe i mowic zupelnie wprost w tym wypadku, czy nie lepiej zostawic to facetowi?

ja osobiscie uwazam ze jezeli zalezy wam na sobie i ooje tego chcecie to powinnas zaczac temat pierwsza,to nic takiego,faceci czasem nie potrafia pierwsi zaczac rozmowy,i to zadne naleganie-poprostu przy nastepnym spotkaniu porozmawiaj znim-ja rowniez w zyciu mialam takie sytuacje z moim teraz obecnie mezem ;)i okazało sie zawsze,ze dobrze ze pierwsza sie o cos pytalam hehe,bedzie ok zobaczysz pewnie sie ucieszy i wkoncu bedziecie wiedziec obydwoje na czym stoicie;)

Gość mychaszara
kilka miesiecy?! na co Ty czekasz, olej go, tracisz czas zwykly dupek, nie wie czego chce

przykre ze dostajesz takie odpowiedzi-ja zycze powodzenia i napewno sie dogadcie i bedzie ok;)