Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł90

Dobry wieczór..........

Polecane posty

Gość januszek
Dobranoc Anioł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobranoc..... ale to żebym ja szedł do lulania..... czy ty się tam wybierasz??:)

to ja będę Siostrą Celibatową z wyboru :O i się skomponujemy jak się patrzy :O Prawi...juz wkrotce bedziesz happy...Ciotella Wróżella Tobie to mowi :D

posiadam diabelną yntuicyję :D i mowię Tobie jak tu siedzę,niedługo napiszesz,ze skręca Cie ze szczescia :D Celibatowa jestem very bardzo :D trudno sie dziwic jak pomijając pracę,obowiazki,wolny czas spedzam z Wami :D sam delikwent nie przybedzie w progi moje :D

posiadam diabelną yntuicyję i mowię Tobie jak tu siedzę,niedługo napiszesz,ze skręca Cie ze szczescia 22 lata nawet na randce nie bylem a tu teraz mnie szczescie znienacka napadnie ? a delikwent nie przybedzie jak bedziesz sie w piwnicy chowac

hahah piwnice mają swoj urok :D ale lato nadciaga wiec siłą rzeczy mie stad wywieje :) a poki co dobrze mi tu z Wami ;)

Mnie tam narazie moje prawictwo nie przeszkadza...... nie wiem po co wogóle o tym piszecie........ jak to dla nikogo nie jest istotne........ :D :D :D

Gość ladaco..
Z takim ryjem, i rozumem to Ty Anioł będziesz dłuuuuuuuuugo prawiczkiem.