Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Będę mamą...

Polecane posty

..czy nie? Witam! Czy we wczesnym stadium ciąży, odczuwałyście drogie mamy bądź kobiety w stanie błogosławionym bóle jak przed menstruacją? Chodzi mi o pierwsze dni po zapłodnieniu 10-14 dni? Staramy sie z mezem o dziecko, jestesmy 14 dni po zaplodnieniu, w poniedzialek mam wizyte u ginekologa, ale dzisiaj mecza mnie wlasnie bole jak przed menstruacja. Nie wiem, czy to normalne i co to oznacza. Boję się, że mogę nie być w ciąży.

Pomozcie!

Gość oj tak oj tak.
i to jeszcze jak ;) mnie strasznie w brzuchu skręcało... teraz leci 8miesiąc ;)

Czyli wszystko w porzadku? Boli mnie cholernie, gorzej niz przed okresem. Obawialam sie, ze moze to byc jakas komplikacja.

Mnie też bolało i to bardzo nawet byłam przekonana że @ przyjdzie i byłam w szoku gdy się okazało że maleństwo w drodze;)

Bolalo Was cale podbrzusze czy nacisk byl na jeden z jajnikow? U mnie schodzi bardziej na lewa strone, ale i tak ciezko jest to wytrzymac

Gość mnie bolal raczej
lewy jajnik dosc odtro przez 3dni, a potem bole jak na @

Gość adsadasdasdasdasdas
a skąd wiesz, że jesteście po zapłodnieniu? Po prostu jesteś po stosunku a czy zaszłas - wyjdzie dopiero po teście a najlepiej po badaniu bety. Ginekolog też niewiele pomoże, bo 2 tygodnie po zapłodnieniu NIC nie widać...

Gość mnie też bolał
brzuch tak jak na @ ale nie az tak mocno jak Ty piszesz.. co do ginekologa to wydaje mi się że jest jeszcze za wcześnie na wizytę. Robiłaś test ciążowy? jeśli nie to najpierw zrób test a dopiero potem idź do gina bo teraz to i tak Ci nic nie powie :) ja byłam u gina jak byłam w 4 tygodniu ciąży i ledwo ledwo coś było widać.. milimetrową czarną kropeczkę. Teraz moje dzieciątko ma już 4cm :D Pozdrawiam przyszłą mamę :)

Gość sder456
Współczuje wam kobiety tych różnych bóli i miesiączek,to musi byc straszne ... www.tnij.org/nokautsklep