Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TrAmPkOTeJsZa

EMO!!!

Polecane posty

Nie wiem czy zauwazyliscie ale kazda emo laska jest chyda... czemu!!????? ja tez chce byc taka chyda... czy ktos z was jest emo?? albo wie jak stac sie taką chydą????...

Gość asaki yukate
Słabe 1/10 nie żryj łajzo!

Gość chyba Ochyda

Gość załamana12345678765432
zostan anorektyczka

Gość asaki yukate
ja wątpię że jakiegoś spotkałaś..pewnie jakiś gej..sora..ale u mnie takie monster-dżaki nie latają ..

niektórzy są słodcy :> szkoda, że na kafe nie ma emoksięcia 😭

Ja moge być twoim emoksieciem..tylko że nie jestem emo :O ale mam podobną fryzke i jestem przystojna :classic_cool:

Obojniak, właśnie te ich fryzury najbardziej mnie kręcą :classic_cool: kwestię emo można pominąć :classic_cool: i tak średnio by mi pasowało jego żali słuchać :O

przez te włosy przypominają mi postacie z anime :classic_cool: kurna ale żałuje że się ścięłam :O ale dziewczyny to kręci [żal bo to się na mnie mści]

a Ciebie nie kręcą dziewczyny? 😭 już się cieszyłam :(😭:classic_cool: taa, bohaterów z anime, pewnie L'a z Death Note? :classic_cool: był moją którąś tam miłością :classic_cool:

i tak mi się podobał :classic_cool: ten wyraz oczu był w nim najlepszy :classic_cool: jak emoboy to jeszcze Sasuke pasuje, on jest faaajny :classic_cool: od czego zależy? :classic_cool:

Sasuke był taki ,,oschły '' mnie coś takiego ,,jara'' :classic_cool: ne ne eto późno jest nie mogę sobie przypomnieć emo-anime-boy gomenasai -.- Jeśli masz ładne zęby ,długie nogi , i fajny tyłek to się z tobą umowie :classic_cool:

ja mam wszystko ładne :):classic_cool: nogi prawie do samego nieba :classic_cool: noo, trochę przesadzam :O ale słabo się znamy 😭 nic o Tobie nie wiem :(:classic_cool: