Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Chce zostac królowa cafe...jak to zrobić?

Polecane posty

Gość poka cyce a napewno cie
wybiorą

zadnego rozbierania nie bedzie...jeszcze sie przeziebie

zupka czesc, gdzie bylas jak Cie nie bylo 👄

Gość trzeba być trzeba być
-szczerym -naturalnym -dowcipnym -głupim - zakompleksionym -wzbudzać litość -i mieć jakiś śmieszny problem

abraja wydawałaś się fajna, a sie okazuje, że jesteś jak reszta ........ ktos cię raz zauwazył i zakładasz milion debilnych tematów,żeby się wylansować. :O

kciukiem załozyłaj jak dotychczas 3 debilne tematy...\ jeszcze nikomu to nie zaszkodziło przykro i ze mnie od razu skresliłas....

Gość do kciukiem
a ty jesteś bardzo nieprzyjacielsko nastawiona:O zmień sobie nicka bo źle mi sie kojarzysz

Gość stefan......
dobra pokażcie cyce zobaczymy

a mnie jednak się cos kojarzy, że już w ciągu ostatnich kilku dni tewż zakładałaś. kant dupy, no sory, ale ty jednak sensowniejsze, a nie z gatunku tuleji, anioładiabła pinokia itp nie skreśliłam całkiem-może się ogarniesz. nicka nie zmienię, mam jeden i już. a i wiem dlaczego się źle koajrze-tymbardziej nie zmienie:)

cos ci se zdaje...moze ci sie z abreja pomyliło....

Gość do kciukiem
no to napisz czemu mi się źle kojarzysz skoro wiesz:O

nie, na pewno ty (po kocicy w mailu) pomarańczo pewnie dlatego, że ja tu jestem patologia, co jako gówniara ze starym dziadem zamieszkała etc. wszyscy tylko to pamiętają. jakby to najważniejsze było.

Gość do kciukiem
a nie mi podpadłaś z czymś innym bardziej błahym i w tym temacie to utwierdzasz polecam złożenie tematu jak zostać samolubem na kafe powinnaś się tam wykazać sporą wiedzą

nie musze nic udowadniac, wystarczy mi, że widze twoje ,,przejscie'' na strone tamtych gnomów. no miejmy tylko nadzieję, że w porę się nawrócisz. kant, ale o twoim zyciu swojej bajki nikt ci nie ułozył.:) pomarańczo, no bardzo jestme ciekawa czym ci tak podpadłam. dawaj tę błahostkę.

kciukiem...twoja niesprawiedliwośc bije po oczach.... nie udowodnisz bo nie masz jak...nie lubie jak kto mnie traktuje jak sciere....

to Ja ci udowodnie... On tu jest... Z serii kretyńskich tematów.... Chce zostac królowa.... Koniec dyskusji

wrocę tu jutro, bo mój wrócił, w stanie baaardzo wskazującym:D ale piszcie piszcie, rozwijajcie, będę miała do kawki porannej. kant, abraja🖐️

Gość do kciukiem
zostawię to dla siebie żeby sie nie zdradzić, ale o tobie swoje zdanie już mam przynajmniej jako o kafeterjance;)

nnnoo - a jak ty odróżniasz zupinę od zupki? :D Bo jakoś zupina niemiło mi się kojarzy. A co u ciebie? Też cię jakoś nie widziałam.