Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkNighTlOLahax

Co robić!!!?

Polecane posty

Gość DarkNighTlOLahax

Witam wszystkich. Mam problem ze swoją dziewczyną... a mianowicie. Jestem z nią juz ponad 3 miesiące. Wszystko jest ok gdyby nie to że przestała wyznawac mi miłość. Oczywiście zapytałem czy coś jest nie tak (czy jeszcze mnie kocha) a ona opowiedziala że juz chyba nie kocha, ale nie jest pewna i że bardzo jej na mnie zależy. Oczywiście zabolalo mnie to... Nie dawałem znaku życia przez 2 dni aż wkońcu napisała żebym się odezwał bo tęskni i czuje że czegoś jej brakuje (mnie). Także co mam robić...? Kocham Ją, też mi na niej zależy i to bardzo ale mnie nie kocha a dalej chce ze mna byc... Pomocy!

Gość noszzzz kto mnie obudził
rób tak jak juz zrobiłeś, nie odzywaj się kilka dni,,,to dziła uwierz

Gość DarkNighTlOLahax
Wiem że to dobre ale to chyba nie pomoże żeby dalej mnie kochała... Sprobuje tak zrobic ale wątpie żeby to coś pomogło. Dzieki

Gość jakto zalezy jej a chyba nie
kocha a chce z toba byc , jakos to sie nie klei

Gość DarkNighTlOLahax
I właśnie dlatego nie wiem co robić. Jestem dla niej bardzo dobry ale jak już powiedziała ,,Jestem przyzwyczajona że jestem singlem, ale potrzebuje Cię,,

Gość bizneswoman z przytupem
Rady powyżej są dobre. Rozluźnić więzy, to będzie się pannie łatwiej określić. Jakby pytała dlaczego, to mów, że nie uśmiecha Ci się marnować czasu z kimś, kto nie wie, czy Ciebie chce. :)