Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona2345643

Czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze?

Polecane posty

Ostatnio moj chlopak we mnie wszedł... Włozyl swojego we mnie ale to byla tylko chwila. Naprawde pare sekund. I teraz strasznie sie stresuje czy jest jaka kolwiek mozliwosc ze jestem w ciazy...

Gość nanananna
tak pewnie jestes i to w ciąży bliźniaczej :)

proponuje żeby wszedł raz jeszcze i zobaczył co tam się w twojej macicy dzieje:P

Nie, ja nigdy nie wspolzylam jeszcze... I to wcale nie jest smieszne... Ja sie stresuje od paru dni... poprostu chce zeby ktos mi powiedzial ze nie ma takiej mozliwosc...

Ale jesli on sie we mnie nie spuscil i to byla tylko chwila kiedy we mnie wszedl.. Jest mozliwosc?

Gość tak jest taka mozliwosc
niestetey nie pocieszymy cie jak widac ;(

ajc... to bardzo niedobrze :( Ale jest bardzo malo mozliwosc na to... prawda?

Gość ciocia dobra radaaaaaa
jak to nie wspolzylas? wspolzylas, skoro mialas faceta w sobie nie jestes juz dziewica i mozesz byc w ciazy,

Ciociu dobra radu... w sumie masz racje.. ale ja nie chce dopuszczac do siebie tej mysli... Ja czuje sie dalej dziewica. Najgorsze jest to ze jesli byla bym w ciazy... to ja nie wiem co zrobic.. Ja mam przed soba jeszcze cale zycie. Nie moge go tak zmarnowac... :(

Gość agata----
zalezy czy mialas dzien plodny czy nie, jesli plodny to jest taka mozliwosc, nawet jesli nie bylo wytrysku

moj okres jest jeszcze nie do konca ustabilizowany... a z tego co mi sie wydaje to mialam wtedy dzien plodny... ale to nie do konca pewne...

Gość eeee tam...
Pytanie zadałaś głupio i z jasną intencją, że oczekujesz uspokojenia, to i na zlość wszyscy Ci piszą na odwrót. Szanse na ciążę są praktycznie zerowe. Tuż przed wytryskiem z penisa wydziela się substancja w której mogą być plemniki i wtedy zapłodnienie jest możliwe, ale jeśli facet włożył i wyjął nie czekając do kulminacji, to nie ma problemu.

Ja czuje sie dalej dziewica. :D:D:D kłamczucha !!! miałaś w sobie penisa to dziewica nie jesteś a jak się bzykasz to zawsze możesz zajść więc podejmując decyzje o wspólzyciu trzeba liczyć sie z konsekwencjami

taaa wiem wiem ;) troche sie uspokoilam... ale i tak teraz bede wyczekiwac na okres... A co do bycia dziewica.. to mam to gdzies czy jestem czy nie tak wlasciwie... a seksu nie bede uprawiac do póki nie bede pewna tego ze jak zajde to bede w stanie wychowac to dziecko.

To bylo wogole nie zaplanowane.... tego mialo nie byc.. To wygladalo tak ze mi wsadzil i kazalam mu zaraz wyjac...

Gość 32 lata-wszystkie swoje
dawno sie juz tak nie usmialam :D

trzebabyło o tym wcześniej pomyśleć!!! nie uczyli cię w szkole, że przed wytryskiem wydziela się płyn w którym też są plemniki? szanse są zawsze, jedni kilka lat bzykają się bez zabezpieczenia i nie wpadają inni raz tylko zrobią tak jak ty i klapa. Nigdy nie wiadomo. Można nawet przenieśc z ręki do pochwy, albo nawet kiedy dziewczyna robi wiadomo co oralnie caluje się z facetem a potem on robi to samo. Dokształć się w tych sprawach zanim zaczynasz. A pozatym jak tak bardzo ci się chce to bądz troszke mądrzejsza i zainwestuj w prezerwatywy a najlepiej tabletki. To że czujesz się dziewicą nie znaczy, że nie musisz sie zabezpieczać

Gość WG MOJEGO
UZNANIA MOŻESZ JUŻ KOMPLETOWAĆ WYPRAWKĘ DLA SWOJEGO BEBE. JAK DOBRZE PÓJDZIE TO ZDĄŻYSZ URODZIĆ ZANIM BĘDZIECIE Z CHŁOPAKIEM ZDAWAĆ TESTY GIMNAZJALNE.

dzieki za zjechanie mnie... Ja wiem co i jak poprostu gorzej wykorzystac ta wiedze w rzeczywistosci... Boje sie i to bardzo bo wiem ze przez taki jeden maly blad moge zepsuc swoje zycie...

no właśnie możesz zepsuć sobie życie a myślisz że wszyscy będa milutcy i delikatni kiedy robisz takie głupstwa? wiesz tu nie chodzi nawet o to ze seks uprawiasz a pewnie jestes mloda, jak chcesz to to rób to nic złego czy tam masz 13 czy 18 lat, ale chodzi jedynie o to żebyś się zabezpieczała !!!!!

Wiem ze chodzi o to zebym sie zabezpieczala... tego nigdy nie mialo byc... to mialo sie wydarzyc duzo pozniej po dokladnym zaplanowaniu... Wiem ze nie powinam zwalac na faceat... ale to wszytko jego wina.. Ja poprostu czasem nie potrafie powiedziec nie... i to byl moj blad... wiem o tym....

Gość tez dziewicaaaaaaaaaaaa
Mój też mi wkłada i wyciąga, wkłada i wyciąga... a ja nadal jestem dziewicą :classic_cool: Czyż to nie wspaniałe? 🖐️

Gość tez dziewicaaaaaaaaaaaa
też się nie zabezpieczam bo po co skoro jestem dziewicą i w ciąże nie zajdę? :)

Gość dziewczynyadhia
wiecie co? mam swoje lata-24 pewnie bedą tu docinki, i wjazd na mnie. ale moze któras mi wytłumaczy kiedy sa dni płodne i niepłodne. czytałam i juz sama nie wiem.