Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaz11

super ciuszki i kostiumy kąpielowe

Polecane posty

Gość basiaz11

Witam, zapraszam na zakupy www.dobrzeubrani.pl najnowsze kostiumy kapielowe (także rozmiary MIX np. miseczka D/40 majteczki itd) również allegro nick dobrzeubrani polecam

Gość hehhhhhhhea
A idź z tym spamem, żałosna oferta (zwłaszcza tych kostimów kąpielowch).

Gość basiaz11
Innym się podabają :))

Gość hehhhhhhhea
Mnie też by się spodobały może, jakby tam były góry od kostiumów w rozmiarze 60FF i doły w rozmiarze S (oczywiście sprzedawane osobno). Ale są tylko jakieś dziwne rozmiary typu mix...

Gość basiaz11
Pierwszy rozmiar w mixie to rozmiar miseczki a 2 to rozmiar majteczek tz. D/40 (miseczka D majteczki 40 itd)

A jakie D? Bo 60D i 80D to kompletnie inne wielkości ( i w obu wypadkach są to małe piersi; 60FF o jaki pyta dziewczyna wyżej też niewielkie): http://b75.blox.pl/2008/02/Stanikowy-Matrix.html :P I ogólnie w dobrym sklepie standardem powinien być całkowicie oddzielny wybór góry i dołu kostiumu, bo przecież majtek i staników nikt w zestawach typu 60D/M czy 70GG/L nie sprzedaje (to byłby absurd, tak jak absurdem to jest w przypadku kostiumów - skąd założenie, że dziewczyna z małym biustem musi mieć dużą pupę czy odwrotnie? ).

Gość basiaz11
Też tak uważam, ale to uwagi do producenta takie mixy sa w ofercie D to w biuscie 103-106cm pod biustem 74-79 a majteczki typowy rozm 40

103 w biuście i 79 pod biustem to 75H. 106 w biuście i 79 pod biustem to 75J. 103 w biuście i 74 pod biustem to 70K. 106 w biuście i 74 pod biustem to 70L Czyli rozmiary od sasa do lasa pod jedną literką? A co z większymi biustami (bo tu jesteśmy ledwie w połowie tabeli)? :P Ja bym takiego producenta co nie ma pojęcia o rozmiarach kopnęła i nawet przez głowę by mi nie przeszło sprzedawanie jego wątpliwych, niezgodnych z jakimkolwiek standardem wyrobów :D

Gość basiaz11
To rozmiarówka staników ( też dziwna bo ja wg twojej roziarówki mam 70L albo i więcej ;)) a naprawdę nosze 70GG kupuję w dopadowanej w sklepie stacjonarnym więc mam dobrze dobraną bieliznę :)) a kostiumy najczęściej sa wiązane a nie zapinane więc na nic obwody pod biustem. Ale zgadzam się jest mały wybór w doborze rozmiaru jednak można znależć coś dla siebie

Gość baskant
Best bra chyba podawała rozmiarówkę polską ;)

Gość basiaz11
zapraszam, zapraszam fajne kurteczki B.young

Gość basiaz11
Już od dziś nowa lolecka blenshe i culture zapraszamy!!!