Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liroy

Brak seksu-ręce opadają

Polecane posty

Wczoraj po ponad miesiącu abstynencji seksualnej oznajmiłem żonie ze tak dalej dluzej nie wytrzymam.Jesli nie będziemy uprawiać seksu do ją zdradzę. Odpowiedziała " Jak musisz!! Bylebyś dziecka jakieś nie zrobił i chorubstwa nie przyniósł." I co z taką żoną zrobić? A mówią ze 35 letnie kobity to wulkan seksu. Raczej wielka góra lodowa.

Gość ja tez tak mowie swojemu
bo mnie obrzydza a poza tym mam kochanka:)

Gość widać
słabo się starasz. Jakby jej się podobal seks z Tobą, to samą ciągnęło by ją do tego. Najważniejsze długo rozpalać kobietę, wtedy doznania, że hej. I to nie 10-15 minut i zawsze jednakowo, bo wtedy też lipa. Jeśli mówi, że nie lubi długiej gry wstępnej to w to nie wierz. Nie sprawia jej przyjemności i chce jak najszybciej odpękać, aby już był koniec.

Gość odppowiedz
Kolego na pocieszenie powiem ze ja taka sama sytuacje mam trwa czasami to miesiac ,ale jak pozniej ja najdzie to przez tydzien co noc pozniej znow długa przerwa

Gość smutna28
dokladnie rozumiem autora...z tym ze u mnie jest odwrotnie ..facet nie ma ochoty....:(

Gość takie jakie ma R.
zagroz jej rozwodem, jak nie uwierzy to przynies papiery, od razu rozlozy nogi :D

Gość smutna28
Liroy..ja kiedys podczas klotni oczywiscie o sex rowniez powiedzialam ze kiedys to doprowadzi do najgorszego ..czyli zdrady i bedzie to tylko jego wina..jakos sie tym specjalnie nie przejal..a sex nadal raz na miesiac jak dobrze sie naprosze,wczoraj znowu awantura wieczorem...teraz cicha niedziela:(

Gość smutna28
wilgotn----->:)

Gość smutna28
wilgotna oczywiscie zartowalam....nie chce go zdradzac ,ja nie z tych..ale obawiam sie co bedzie za pare lat...jak tak dalej pocagniemy to kiedys naprawde moze cos sie zlego stac a wtedy chyba sumienie by mnie zagryzlo na amen.Bardzo sie kochamy ..jestemy swietna para ale w lozku juz nie jest tak jak bylo kiedys na poczatku naszego 3 letniego zwiazku.Czuje sie przez to okropnie.

Gość mam takie pytanie do
tych błagających... nie obrzydza was taki wyżebrany seks??? chce wam się w ogóle jak już do czegoś dojdzie i dostaniecie swój ochłap? bo mi by się nie chciało. cały urok seksu to bycie z partnerem który pragnie i pożąda i aż się pali żeby pofiglować a takie wybłagane nie wiadomo co to jak gwałt albo nekrofilia

Gość smutna28
wlasnie taki wyzebrany sex jest okropny....dlatego ja juz nie prosze bo po co?

Gość smutna28
ehhh..zabawka jest...narazie tylko jedna ale jest i bardziej slozy mi niz jemu:)))Wlasnie powinno byc jak w niebie ale nie jest..pomysly mi juz sie wyczerpaly..teraz chyba bedzie juz tylko gozej i gozej..

Gość Tajemnicza Dama
Smutna - może Go nie pociągasz ? Mi by się mało który oparł :P Gdyby mnie zobaczył od razu by mu chęć do figlowania wróciła :P A ta k poważnie - może seksuolog ?

Gość ródawa
jak nie chce ona to chyba proste bierz 1 lepszą

Gość 2cm 1c-0 13
a ja dzisiaj mialem kompletnie wyjatkowo 6 razy ;) jestem tak cudownie zmeczony ;) choc pewnie przed snem...... ;) ale jak pisze WYJATKOWO!!! normalnie znacznie mniej :(