Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elus1982

temperatura podwyższona od kilku dni..

Polecane posty

pewnie bedzie mój m musiał zacząć sie faszerować jakims paskudztwem. witaminy jemy oboje ale to widocznie za malo, musze mu dac cynk i selen i za 3 miesiace znow badanie :(

o matko kochana aż tyle szkodliwych czynników :O wg mnie też nie bez znaczenia są te komórki ciągle noszone w kieszeniach spodni i mówię mojemu Mężowi wyjmij ten telefon z kieszeni ale gdzie tam :P ja się pocieszam tym, że mój mąż od 14 lat zawodowo sport uprawia więc zdrowy i silny jest ale czy to ma znaczenie to pojęcia nie mam.... .

no komórki też mowił. .do tego stres w pracy.. długo jestescie po slubie?

prawie 9 mscy ale razem ponad 8 lat a mieszkamy prawie 3 więc szmat czasu :) a Wy ? :) kurcze ej tylko napisz potem co u Ciebie bo se dodałam ten temat już do ulubionych :D

my juz półtora roku po slubie. staramy sie od m-ca przed .. napisze jutro rano jak tempka, zreszta w pracy siedze na kafe dość czesto wiec jak cos tez pisz.. moze masz jakieś pytania?

no tylko ja w pracy nie mam neta więc dopiero po 15 wejdę kurcze :O :O :O :O hmm czy pytania mam? mam :) powiedz mi jak Wy zaczynaliście to jak to u was było ? w sensie, czy kochaliście się tylko w określonych dniach, czy cały miesiąc czy jak ? i jak to jest teraz ? bo my obraliśmy narazie taktykę, ze co 2 dzień bo nie mierzę temp więc nie wiem kiedy mam owulacje domyślam się tylko obserwując śluz i obserwując dolegliwości jajnikowe ale wtedy pewności nie ma bo to żadna pewność

jak zaczynalismy to kochalismy sie jak popadnie.. teraz powiem ci jest ciężko :( wiesz.. ta presja... coraz gorsza... ale kochamy sie w tych dniach mniej wiecej co dwa dni , żadko codziennie. obserwuje sluz i tak jak ty dolegliwosci jajnikowe.. mój m na poczatku nie rozumiał jak to jest ciazk zajsc w ciaze - no bo jak mozliwe ze laski zachodza po jednym razie na dyskotece..? teraz moze bardziej do niego dociera.. uciekam kochana spac bo wstaje po 5 rano :) całuski. dzieki ze do mnie tu zajrzałaś :D 👄

no najgorsza ta presja właśnie :( i ten stres że sie nie da a by się chciało a facetom to w ogóle ciężko pojąć ale będzie dobrze, trzymam kciuki 😘 miłej nocy życzę, ja też zaraz uciekam bo wstaję o 6 :O i daj znać koniecznie !!! 🖐️

Autorko wtrącę słówko Temperatura powinna wzrosnąć po owulacji. Zdarzają się przypadki, że nie ma skoku, ale to bardzo rzadko. Prawidłowy cykl wygląda mniej więcej tak: temperatury niższe- skok(okolice owulacji)- temperatury wyższe 10-16dni- miesiączka Ja bym się zastanowiła, czy miałaś w poprzednich cyklach miałaś owu. Skok powinien być zawsze i temperatura wyższa utrzymuje się 10-16dni aż do @. Wydaje mi się, że może teraz miałaś dopiero owu

minia musze wziasc to pod uwage bo jesteś druga osobą która mi mówi ze to moze być owuuu dopieroo..

ELUŚ haloooo 🖐️ czyli że to może być owu ? hmm ale aż tak opóźniona ? no bo skoro teraz owu to @ dopiero za 14 dni czyli będziesz miała cykl prawie 60 dniowy ? :O

sally :* no na to moze wychodzić.. znajoma obliczyła z moich tempek ze jestem 5 dzien po wou wg niej..

ale wszystko sie wyjasni na dniach... jutro robie rano test.. a na 17:20 mam gina

czyli @ spóżniony będzie o ponad 20 dni tak ? ciekawe od czego Ci się tak owu mogła przesunąć miałaś jakieś stresy albo coś ? aha czyli jutro test ? :) jej i tak jesteś cierpliwa, że dzisiaj nie zrobiłaś :)

nie zrobilam dzis bo wiesz.. jak juz 3 mam za soba to nie bylo mi łatwo sie zdecydowac na nastepny.. no moze byc przez stres ale nie miałam jakis nadzwyczajnyh sytuacj które mogly by do tego doprowadzic :O a ty który dc??

no ja wiem, ze po 3 negatywnych testach każdy kolejny jest bardziej stresujący :( ale jutro trzymam kciuki całyyyy dzień :) :) :) :) ja dzisiaj 20 d.c i jakoś tak się dziwnie czuje, tzn ciągnie mnie delikatnie w jajnikach i w macicy jakby tzn takie mam dziwne uczucie, którego nigdy nie miałam ale oczywiście nie wkręcam się bo wiem, że nawet jakbym była w ciąży to pierwsze objawy na pewno tak wcześnie nei występują :) szans nie ma nawet :D

trzymam kciuki.. moze uda sie za pierwszym razem :D :D ja mam takie kłucia wewnatrz, i jak przydusze jajniki to bolą..

eee za pierwszym nie sądze :) ja pecha mam ogólnie życiowego i czuję że w tej kwestii też mnie on nie ominie :D :D ja czuje się tak jakbym tuż przed @ była ale to niemożliwe, żebym już czuła @ jak jeszcze 10 dni minimum :O a jutro robisz sikanca czy betę ? :)

sik sik :) może akurat w tym cie pech ominie :) wiesz człowiek doszukuje sie każdych objawów :) zaraz lulu :)

no dlatego właśnie ja się nie chcę doszukiwać bo to bez sensu jest :) a nic innego mi nie pozostaje jak czekać spokojnie :) z reszta sama wiesz najlepiej jak to jest :) jutro będę biegiem leciała z pracy żeby zobaczyć jaki wynik Twojego testowania 😘

napisze na bank rano. ja jestem w pracy juz o 7 rano. jutro jeszcze do ginki :) na 17:20 :)

ok :) to do juterka :) całuski :) pappapapapapapapap :) a w domu masz gg?

sally sprawdze i napisze do Ciebie. bo bez sensu tu pisać jak w sumie mozemy poklikac na gg :) zrobilam test i 1 krecha :( do tego tempka spadla o 2 kreski wiec wcale a wcale @ mnie nie zaskoczy, wrecz teraz to bym sie cieszyła, chce juz zaczac nowe starania a tak to juz mi polowa cyklu uciekła bo gdyby przyszla na czas to bym miała juz ok 15dc :O :O całuski :* lece do gina z moim na 17:20