Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkapromodka

ciąża, proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość alkapromodka

Nie mam czasu szukać na innych tematów odpowiedzi na moje pytanie. Zależy mi na czasie, jestem bardzo zestresowana. Sprawa ma się następująco : Uprawiałam seks z moim narzeczony, był zabezpieczony gumką, doszedł poza mną, jednak przy ściąganiu gumki dotykałam jeszcze jego członka , a co za tym idzie - spermy. On także na pewno na dłoni mógł mieć spermę. Następnie poszedł do łazienki u mył rękę, ale jak mówił później, bardzo niedokładnie. Następnie wsadził mi palec dosć głęboko i dokończył palcówką. Okres spoźnił mi się 2 dni i jest bardzo nietypowy! Mam zawsze wielkie bóle, bardzo obfity i trwający ok 6,7 dni. W dodatku cykl był zawsze bardzo regularny! Tym razem nie mam bólu piersi, brzucha i prawie nic nie leci. Czy jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży, z objawem plamienia krwią - bo takie też są ciąże. Dziękuje z gory za odpowiedzi :( Jestem bardzo zestresowana, tymbardziej ze 1szy raz nie mam objawów miesiączki i jest nieregularna :(

Z palców może plemnik doszedł razem z tobą do orgazmu, ale nigdy do macicy. Poza tym lepiej dokańczać kobiecie językiem. Bardziej bardziej. Palcem to fajnie zawsze w nosku, albo w kanapce ;)

Gość ha miałam dokładnie tak samo
kilka plamek, nie olały piersi, nie miałam pms, zrobiłam test i wyszły dwie kreski - nie jest to żart. a nie możesz zrobić testu ciążowego?

Gość alkapromodka
Napisz coś więcej, czy Twoj partner rowniez umył rękę? Jakie miałaś objawy poza tym? Mogę zrobić test, ale nie chcę, tzn, boję się, więc odwlekam :(

Gość głos rozsądkuuuu
zrób test bo sie będziesz niepotrzebnie stresować a prawdopodobieństwo, ze zaszłaś w ciąże jest znikome. Plemniki szybko giną na zewnątrz, także spox. Leć po test i już

Gość m fb
wypier ......... luzie obiad jedza :o

Gość kukuleczkka
W takim razie masz bardzo urozmaicony rytuał jedzenia, skoro spożywając czytasz taki artykuł. To ludzie i normalne, a Ty zastanów się nad sobą. Do autorki - nie przejmuj się, kup test. Musiałabyś mieć wielkiego pecha, żeby zajść w ciążę poprzez to. Plemniki prawie nie przeżywają pierwszego styku z wodą, a co dopiero z ew. mydłem czy ręcznikiem. :*

Gość assskakakaska
Macie racje, prawdopodobienstwo jest znikome, ale kup test dla pewnosci - z wlasnych przygod wiem, ze moze byc roznie - kazdy orgaznim jest rozny, tak jak kazdy plemnik, kazda okazja.

Gość smutaśna
kukuleczkka czochraj bobra przed lustrem

Gość kukuleczkka
smutasna o co Ci chodzi?

Bardzo mało prawdopodobne. Ale słyszałam o takich przypadkach. Lepiej zrób test