Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomballa

Moja waga pozostawia wiele do życzenia!

Polecane posty

Gość bomballa

Hej! Od dziś ćwiczę i ograniczyłam posiłki, zamiast 2 łyżeczek cukru słodzę 1,5, stopniowo mam nadzieję, że zejdę do 0. We wrześniu ukończę 17 lat, teraz niestety ważę 66 kg, mam 160 i raczej mało się ruszam, raz w tygodniu basen no i codziennie do szkoły 2 km w jedną stronę pieszo,ale to nic nie daje. Dlatego chcę schudnąć, nie wiem ile powiennam w ciągu miesiąca, co proponujecie? Wiem,że nie można od razu się głodzić i chudnąć szybko, bo to źle wpływa na zdrowie, dlatego pomyślałam, że 1kg na dwa tygodnie chyba będzie dobrze, co? może doradzicie coś jeszcze? a i budowę mam jabłka, taka analizę wg moich cm w biodrach itd. na necie zrobiono

Gość bomballa
odświeżam

Gość ferolka
aby nie bylo efektu jojo to chudnij tak koło 3-4 kg na miesiac

Gość bomballa
tak dużo? to nie za dużo?>

Gość katastrof
hahaha jak się spasilas to teraz juz nie spadnie ci waga

Gość ferolka
jeżeli uprawiasz sport to 1 kg na tydz-półtora to niewiele. Poleciłabym Ci również jedzenie jabłka zamiast deseru czy przekąski, ponieważ wspaniale oczyszczają i zapewniają zdrowy wygląd skóry. Jedz mniej i myślę, że będzie widać efekty juz po 2 tyg. Broń BOŻE przed słodyczami i chipsami, nie dość , że tuczą to jeszcze niszczą cerę, powodują bóle żołądka to jeszcze się mega tyje.

Gość ferolka
katastorf, uważaj ze słowami ! Nalezy wspierać osoby, a nie się nabijać. Nie przejmuj się, na pewno Ci się uda, trochę wiary w siebie i mobilizacji. Np pomyśl, że niedługo wakacje i chcesz nieziemsko wyglądać ! ;)

A ja sie dolacze- mam co prawda pare latek wiecej, ale tez pewne watpliwosci do mojej wagi ;-)

Gość bomballa
dziękuję :) dzieki za wsparcie!

Gość ej mała głowa do góry
Najważniejsze to pozytywne myślenie i konsekwentne postepowanie. Schudnać naprawdę nie jest trudno, ale trzeba mieć motywacje. Moją była chęc posiadania wiekszej ilosci fajnych ciuchow, a takowych dla szczuplych jest wiecej. bardzo chciałam nosić rurki i..... noszę. Z rozmiaru 40/42 skoczyłam na 34/36 bez wielkich wyrzeczeń, a mam 43 lata. Głowa do góry , biust do przodu i luźno posladki, uda sie tylko trzeba naprawdę chcieć , a nie tylko o tym mówić!