Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy musze

czy trzeba zdjecie do cv?

Polecane posty

Gość czy musze

ide na rozmowe i musze wziac cv... czy musze dolaczyc do niego zdjecie? jesli tak to czy moge je przykleic czy przypiac do cv czy jak?

nie musisz dodawać zdjęcia. Lepiej nie dodawać niż dodać marnej jakośi albo np. przypiąć spinaczem.

Gość czy musze
bo nie mam skanera zeby je zeskanowac i kolorowego tuszu zeby wydrukowac

Spoko, nie musisz dołączać zdjecia, tym bardziej,że to rozmowa, więc pracodawca cię zobaczy na żywo ;) Zdjęcie można dodawać,ale też niekoniecznie wysyłając swoją aplikację drogą elektroniczną. Powodzenia!:)

Gość czy musze
tylko ze moze mu to pomoze pozniej wybrac pracownika spojrzy na zdjecie i bedzie kojarzyl osobe... dziekuje Ci mala mendo:)

Gość joantyna
Moim zdaniem dobre zdjęcie pozwala lepiej zapamiętać osobę, przecież takich CV może napłynąć setka, albo i więcej. Ale problem z wysyłaniem zdjęć jest taki, że jakieś małe usterki typu krosta na nosie powoduje, że się wygląda niepoważnie i cały trud na nic. Dlatego należy sobie trochę pomóc. Sama wiem, bo po delikatnym retuszu, od razu mi się ruszyło w kwestii pracy. Można to zrobic on line, ale nie pamiętam adresu, lepszy profil, albo dobry profil...