Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koguuucik

Wczoraj poderwałem dwie dziewczyny .....

Polecane posty

Gość Koguuucik

obie są moje teraz :D

Gość Koguuucik
aż mnie obie ręce w nadgarstkach teraz bolą

Gość Koguuucik
a o to jak to zrobiłem : Obchodziłem wczoraj swoje urodziny i leżąc sobie do góry brzuchem opychając słonine pomyślałem sobie że wyrwę jakąs laskę. Nigdy laski nie miałem pomimo że 40-stka na karku więc pomyslałem że u mamy na garnuszku juz nie bedę siedział. Postanowiłem być orginalny bo w dzisiejszych czasach monotonia nie jest na topie. Ubrałem bluze dresową z ciuchlandu , czapkę z takimi dwoma pomponikami co jak się idzie to się oba bujają. Mama mi mówiła że kobiety patrzą na ręce i buty dlatego tym dwóm sprawom poświęciłem najwięcej czasu. Wymalowałem na czarno paznokcie bo podobno czarny wszystkim pasuje a z racji takiej że kobiety lubią kolor różowy to właśnie na taki przemalowałem swoje adidasy :) Wyobraźcie sobie że jak szedłem ulicą to każdy sie na mnie patrzył --- hahaha , zazdrośnicy jedne :D Wszedłem do restauracji i przysiadłem sie do stolika. Siedziała jakaś laseczka. Odrazu zaczeła sie uśmiechać więc nie tracąc czasu zacząłem jej mówić że jest super. Nastepnie pocałowałem ją w ucho , a ona zaczęła jeżdzić ręką mi po rozporku. odrazu stanął :) Teraz pewnie śni o mnie :)