Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusjaaaa

leczenia tradziku moczem- ktos probowal??

Polecane posty

Gość martusjaaaa

witam! chcialabym sie dowieziec czy metoda leczenia tradziku moczem jest skuteczna. mam od kilku lat problem z pryszczami i zadne leki wlasciwie mi nie pomagaja. dlatego chce znalezc inny sposob ktory mi pomoze. kiedys slyszalam ze niektorzy uzywaja wlasnie moczu do przemywania twarzy

Gość chłopczykaaaaaaaaaaaa
http://www.ultrasonline.com/ref/Sulley/ Dzięki kliknięciu w ten link pomożecie mojej osobie zyskać pewność siebie której mi w ostatnich czasach brakuję, Serdecznie dziękuję Odnosząc się do tematu nie polecam tej metody, polecam wizytę u dermatologa i maści roślinne

Gość z pewną dozą nieśmiałości
tak tak, mocz dobry na wszystko spróbowałam, wymoczyłam pękajace stopy..... już więcej tego nie zrobię!

Gość nanananaka
ja leczyłam tradzik moczem, robilam oklady na twarz i klatke piersiowa oraz plecy ramiona, pomoglo w tym wzgledzie ze skora byla gladsza, ale mocz powodowal ze wszaystko puchlo i wychodzilo z wągrow porobily sie ropniaki, mocz ma wlasciwosci"wyciagajace" i pozniej mialam tego jeszcze wiecej takze NIE POLECAM !!! POLECAM MOCZ do moczenia stóp - sa wtedy mega gładkie.Zależy ile masz lat, bo jezeli ok.20 to jest juz problem wewnatrz organizmu, nie na zewnatrz. TRADZIK mlodzienczy ktory powstaje przez burze hormonow w okresie dojrzewania i mija z czasem pojawia sie w wieku 14, 15lat , jezeli NIE MINĄŁ LUB WYSTĘPUJE DOPIERO OK.20roku zycia to jest to juz POWAZNY problem hormonalny : problem z przysadka, jajnikami, nerkami lub tarczyca, wtedy trzeba robic badania na to wszystko i brac hormony , bo jak nie to przez hormony moze dojsc rowniez lysienie rozstepy itd NA TRADZIK NAJLEPSZY JEST LEK: IZOTEK - poniewaz na stale zamyka ujscia gruczolow lojowych przez co łój tam juz nie nacieka. POZDRAWIAM

Gość martusjaaaa
ale podobno niebezpieczny. a on jest na recepte?