Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edward H.

Do szarych myszek

Polecane posty

Gość Edward H.
Bella C

Gość Edward H.
jej nick to glen b . Ach, moja kochana glen :O

Gość ale jestescie porabani
nie przejmuj sie autorze, sam widzisz, ze wiekszosc wpisow byla normalna, tylko jakas kretynka weszla 😠 i jak zwykle chce topik rozwalic.

Gość jedna mała m
ładna bajka, nawet jedną kiedyś napisałam :D Bała bym się właśnie tego, żeby później nie usłyszeć ( jak to ktoś wyżej napisał ), że mnie wziął w jednej koszuli. Pisałyście o laserze i innych takich. Jeśli on nie akceptuje jej wyglądu, to żaden laser nie pomoże. Poza tym finansowanie kobiety przez mężczyznę kojarzy mi się z prostytucją - sorry - to nie dla mnie. Podsumowując nie bardzo jej się dziwię, że uciekła.

Gość moim zdaniemmmm
Moim zdaniem,ona coś ukrywała.Spotykali się 1,5 a on nie wie o niej PRAWIE NIC. To nie bajka to życie:P

Gość pcheka25
a ty myślisz,ze ona się odezwie po tym jak ja opisałeś,że ma "twarz sniszczoną trądzikiem"???oszalałeś!!miej nadzieje,ze właśnie tego nie przeczyta!!to bardzo boli,ze tak ją akurta opisałeś, ludzie z dziurami po trądziku mają straszne kompleksy, tym bardziej jeśli ty masz buzie jak pupcia niemowlaczka.......słuchaj, poza tym co tu gadać, nie odezwie sie już skoro aż 2 lata milczy!!taki czas cie olała to znaczy,ze widocznie aż tak jej nie zależało....gdyby pokochała to próbowała by ci choć jakoś wyjażsnic powody swojego milczenia.......ja bym tak nie mogła nie odbierać tele, maili, gg gdym pokochała.........sorki ale taka prawda.

Gość A Ty chcesz
ALE NA GG TO MOŻE PISAC BYLE KTO...i PISAC ITP. wIĘC NA GG PISZE SIĘ OT TAK, DLA VENY CZY RELAKSU. z PRZYMRÓŻENIEM OKA. kAŻDY MOŻE PISAC POD JAKIMŚ NUMEREM..I NA 999,9% SĄ TO ŻARTY JEDNEJ OSOBY:) Nie dziwie się, że pisania na gg nie brała poważnie.;)

Gość K_alina_
ludze dajcie spokoj facet napisal tutaj i ma nadzieje ze dziewczyna to przeczyta i sie odezwie a Wy takie glupie komentarze wypisujecie Szkoda słów na Was ... powodzenia Edward:)

Gość A Ty chcesz
A On jej nie zna. Nie wie, może Ona czytac nie umie;):D życie różnie sięplecie;):P

Gość kulkol
smutne to.. tak na początku myslałam ze koles sobie jaja robi ale no niewiem czy komus chciałoby sie tak bajki wkręcac. Jakby kiedys się odezwała to daj znac.

Gość Edward H.
Wiedziałem o niej bardzo dużo. Podstawowych danych nie znałem wszytskich, ale byłem cierpliwy. 1,5 miesiąca to też nie aż taki szmat czasu, że mógłbym zacząć nabierać podejrzeń. Może mnie okłamywała, ja liczę na to, że się jednak odezwie, i przeczyta ten temat.

Gość marija Celessta
No a jak przeczyta to co:)? I tak musisz z nią porozmawiac:):)

Gość szara.myszka
Kochany Edwardzie Moje uczucia do Ciebie są niezmienne. Wiem, że wydaje Ci się, że zachowałam się nie fair. Wszystko mogę Ci wyjaśnić i przedstawić jeśli mi nie ufasz, dowody, że nic nie ukrywam. Miałam poważne problemy, musiałam się z nich wykaraskać. Musiałam sobie z nimi poradzić sama. Ale to żadna nowość, bo przecież problemy to ostatnio moja specjalność. Nie przypuszczałam, że będziesz chciał mnie odnaleźć. Jeśli rzeczywiście chcesz mieć ze mną kontakt odezwij się na maila, albo telefoniczne. Całuję Cię Mocno Twoja Szara Myszka

Gość Edward H.
szara.myszko :D niestety nie jesteś moją szarą myszką :( nad czym ubolewam. ale to nie Ona. Ona tak nie pisała i nie zwracała się do mnie. ale dziękuję, że staracie się mnie roweselić ;)

Gość ubrane fakty
po co ją szukasz? to moze i romantyczne ale bezsensowne.

Gość myślę że szukanie
po 2 latach nie ma większego sensu.co przez ten czas robiłeś dopiero teraz sobie uświadomiłeś że za nią tęskisz? ona może już zycie sobie ułożyła z kimś innym.

Gość DZIS CIE SZUKALAM
Szukaj Jej;) Ja uwielbiam romantyczne historie:) Tak bardzo, że jak zdarzają się w realu..aż nie chce mi się wierzyc;) No, ale uwierzyłam;) A jak ona do Ciebie się zwracała;)? hm? Kochany Edwardzie:D?

Gość DZIS CIE SZUKALAM
I co;)? Mówiła tak do Ciebie;)? Kochany Edwardzie? czy nie:D? odpowiedz!:P:D?

Gość Edward H.
Witam wszystkie Panie, które trzymały kciuki za mnie :) Moja szara myszka się odezwała. Teraz pewnie też przeczyta ten post, ale nie ujawniam tu jej danych więc niech czyta. I miałyście rację. okłamywała mnie w wielu sprawach (bynajmniej nie chodziło o męża, czy faceta) i gdy poczula, że zaczyna się angażować pożałowała tych kłamstw ale nie była w stanie ich wyprostować. Więc ze strachu uciekła. oto zakończenie w skrócie. dziękuję wszytskim za miłe słowa 🖐️

Gość szara.myszka
ciekawe w jakich kwestiach ? Jeśli ktoś nie potrafi zadawać zapytać, to nie ma odpowiedzi.

Gość Bella Ciekawa
No właśnie w jakih kwestaich cię okłamała;)? napisz koniecznie:)

Gość szara.myszka
Z każdego można zrobić wariata jak się chce, szczególnie z osoby owładniętej uczuciem.

Gość szara.myszka
Trudno odpowiadać rzeczowo, gdy jest się bezpośrednio atakowanym.

Gość szara.myszka
Autor ma żonę i dziecko, to co miałam nie uciekać ? Potrafię wszystko wyjaśnić, ale na spokojnie, bez ataku.

Gość szara.myszka
Kochałam Go i kocham ponad życie. Wcześniej powiedział mi, że ma żonę i dziecko i że jest bardzo szczęśliwy. Wczoraj usłyszałam, że nigdy nic do mnie nie czuł. Że dawał mi wyraźne sygnały, że nigdy nie będziemy razem. Przecież to zrozumiałe skoro ma żonę. Co miałam zrobić ? Wejść z butami w Jego życie ?

Gość szara.myszka
Gdybym wiedziała, że mnie kocha ... Gdyby kochał nie pozwolił by cierpieć sobie i mnie.

Gość Bella Ciekawa
zgadzam się myszko;)

Gość niezly bajerant
zgrywajacy romantycznego zakochanego a naprawde maz szukajacy sobie kochanki :o :o

Gość Bella Ciekawa
do niezly bajerant.. hm.. a to już Edward musi się tłumazyc;) Jej- Belli C;)

Gość szara.myszka
do niezły bajerant. On nie szukał kochanki, to bardziej skomplikowane.