Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

poradzcie cos

Polecane posty

Gość autorka ignoruje pomaranczki
i nie odpisuje na ich wypowiedzi a tylko one dobrze oceniaja jej decyzje hehe

Gość
no właśnie skoro jestesmy juz zdecydowani, ze chcemy byc razem juz do końca to chyba bez sensu jest odwoływac wszystko, bo inni mówią, ze mam za mało lat zeby wychodzić za mąż...smam znam przypadek ze dziewczyna zaszła w ciąże majac 17 lat 18 lat urodziła i wyszła za mąż teraz jest w trakcie rozwodu bo rodzice ja zmusili do ślubu a kompletnie sie nie rozumiała z tym kolesiem...a ja chce wziąć ślub z czystej miłości ,ale mi nie wolno bo mam 21lat.czyli jak bym była w ciąży to bym wtedy mogła...dziwne podejscie właśnie moim zdaniem najblizsi powinni się cieszyc tym ,ze mimo wieku chcemy wziać ślub sami z siebie a nie z przymusu bo ciąża!

a ja Cię rozumiem tez ma 21 lat i w sierpniu wychodze za maz za cudownego mezczyzne! zanmy sie juz kilka dobrych lat zareczeni jestesmy od 2 lat po co mamy dluzej czekac?? kochamy sie oboje bardzo i niewyobrazamy sobie zycia bez siebie... rowniez studiuje dziennie i nie rozumiem stwierdzen ze jeszcze sie nie wyszalalam czy cos przeciez mam jeszcze czas a nie ma roznicy czy bede szalec z narzeczonym czy mezem...:D i wiele znajomych sie dziwi ze tak wczesnie jest to uciazliwe ale mam to gdzies nie ma co sie innymi przejmowac. wazne ze jestesmy szczesliwe! Pozdrawiam i gratuluje:*:*

a ja Cię rozumiem tez ma 21 lat i w sierpniu wychodze za maz za cudownego mezczyzne! zanmy sie juz kilka dobrych lat zareczeni jestesmy od 2 lat po co mamy dluzej czekac?? kochamy sie oboje bardzo i niewyobrazamy sobie zycia bez siebie... rowniez studiuje dziennie i nie rozumiem stwierdzen ze jeszcze sie nie wyszalalam czy cos przeciez mam jeszcze czas a nie ma roznicy czy bede szalec z narzeczonym czy mezem...:D i wiele znajomych sie dziwi ze tak wczesnie jest to uciazliwe ale mam to gdzies nie ma co sie innymi przejmowac. wazne ze jestesmy szczesliwe! Pozdrawiam i gratuluje:*:*