Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmicznyproblem

on za mały????czy ze mną cos nie tak??

Polecane posty

Gość kosmicznyproblem

zaczne od poczatku... wspolzyje od okolo roku.. to moj mozna powiedziec ze praktycznie pierwszy partner bo z bylym mimo ze bylam dlugo to kochalismy sie moze z 10 razy..to byly poczatki naszej przygody z seksem.. odkąd jestem z innym to nasze wspolzycie ukladalo sie wspaniale... ale teraz coraz mniej go czuje;(( nie wiem dlaczego , bo po porodzie zadnym nie jestem, moj chlopak ma grubszą meskosc niz moj poprzedni wiec na pewno nie rozciagnal mi pochwy.. no ale dlaczego coraz mniej go czuje jakby coraz luzniej mi bylo;(( przez to nie odczuwam satysfakcji co robic;(:( ????/??

Gość kosmicznyproblem
pomozcie

próbuj innych pozycji. i w czasie seksu nie myśl . dosłownie. czasem kobiety w czasie stosunku myślą o tym "kiedy ja odczuje tą przyjemność... " i przez to nie odczuwają satysfakcji

Gość kosmicznyproblem
pomozcie

a może jesteś za mokra ? bo wtedy można inaczej odczuwać członka ja np jak mam dni płodne i mega śluz to też jakby mniej czuję chociaż mój mąż ma dużego penisa

Gość kosmicznyproblem
no wlasnei jestem mokra tylk oze biore tabsy i nie mam plodnych to nie wiem czemu;((

a bierzesz tabletki od początku z nim współżycia ? bo ja podczas zażywania tabletek anty byłam prawie non stop taka "mokra" mimo, że większość koleżanek narzekały na suchość w pochwie spowodowaną braniem tabletek ? więc może to od tego ?

Gość kosmicznyproblem
tak.. i wlasnie nie wiem co robic;(( co chwile przeywac i wycierac;((??