Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asik0000

hormon hcg a miesiączka

Polecane posty

Gość Asik0000

Witam serdecznie, mam takie pytaniem ale może najpierw opiszę po kolei wszystko. 28 stycznia pierwszy raz współżyłam. Zabezpieczeniem miała być prezerwatywa jednak po pewnym czasie zorientowaliśmy się, że prezerwatywa pękła. Niestety nie wiem jak długo to było. Do wytrysku nie doszło w pochwie. Jednak pęknięta prezerwatywa to prawie tak jak stosunek przerywany czyli zabezpieczenie żadne. Miesiączki miałam z reguły regularne. Ale ostatnie cykle trwały po 30 dni. W 12 dni od stosunku wykonałam badanie hCG z krwi i wynik był taki 0,100. jednak nie dało mi to spokoju i rano 12 lutego- czyli w 16 dniu po stosunku (w dniu spodziewanej miesiączki) ponowiłam badanie z krwi (ale w innym laboratorium gdzie wynik miałam w ten sam dzień.) i wynik pokazał 0,146. w tym samym dniu czyli 12 luty po południu miesiączka się pojawiła. Trwała tak jak zwykle 5 dni. (jedynie cos się zmieniło to to, że przed miesiączką miałam wrażliwe sutki i trochę brzuch bolał) Moje pytanie jest takie, czy wyniki z krwi, miesiączka dają mi 100% pewność, że nie jestem w ciąży? Bardzo się boję, stresuję

Gość nie jestes w ciązy na 100

Gość Asik0000
za duzo sie chyba naczytalam w necie ;/