Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klisia88

Jak pozanć ludzi?

Polecane posty

Gość klisia88

Zawsze byłam bardzi nieśmiała. Do tegi stopnia, że nie mam ŻADNYCH znajomych. Postanwiłam to zmienić, stałam się nawet bardziej pewna siebie, ale ponieważ jestem zupełnie sama to nie bardzo wiem jak mam wyjść do ludzi? Jak poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach? Mam chodzić wszędzie sama aż kogoś poznam? Czy poznać przez internet? Uwielbiam muzykę metalową i chciałabym chodzić na koncerty, ale sama się trochę boje. Jak? Powiedzcie mi jak się do tego zabrać?

Gość hhghssssaq
A skąd jesteś?

Gość hhghssssaq
Zapisz się na jakiś kurs np. francuskiego ,tańca albo cos ^^

Gość klisia88
Teraz mieszkam w Poznaniu

Gość hhghssssaq
To szkoda :( ja bym chętnie cie poznała :) o ile nie przeszkadzało by ci towarzystwo 16 latki ^^

Gość klisia88
Na pewno by mi nie przeszkadzało :) Widzisz problem w tym, że zapisałam się na hiszpański, ale z tymi ludźmi moge iść na piwo, ale na koncert już nie, bo akurat nikt nie podziela moich zainteresowań. Lubie też anime i chciałabym zacząć jeździć na jakieś zjazdy czy coś z kumplami, po prostu zacząć żyć tak jak zawsze chciałam. Niestety nie umiem się za to zabrać :( Zawsze się zastanawiałam jak to jest, że te wszystkie grupy o wspólnych zainteresowaniach się zebrały? Jak się spotkali? Dlaczego ja ne spotykam takich ludzi? Czy po prostu mam takiego pecha?

wiecej wychodz z domu, ludzi mozna poznac wszedzie.

Gość klisia88
Tylko gdzie to ja niby moge iść sama?

Gość do autorkiiiiii
Autorko, a może spróbuj przez forum? Jest świetny portal da ludzi słuchających metalu, a na dodatek większość użytkowników jest z Poznania. W marcu szykuje się zlot tego forum, mogłabyś poznać mnóstwo osób :)

gdzie kolwiek :) mozesc isc sie przejsc do parku jakiegos czy zrobic sobie rundke po miescie. Okazje zdarzaja sie wszedzie, glowa do gory.

Hmmm to dobry pomysł z tymi koncertami metalowymi, sądze, że powinnaś się przełamać i pójść chociaż raz. Ja na początku też chodziłam sama, bo nikt z mojego otoczenia nie słuchał takie muzyki i też się bałam trochę :P Ale zawsze ktoś do mnie podchodził, zagadał i tak poznałam swoich przyjaciół ;) Więc możesz i Ty spróbować.

Gość hhghssssaq
Z tego co widzę to często się spotykają ^^

z tym spotkaniem anime to bym uwazal, kto wie jacy ludzie tam beda :P

Gość do autorkiiiiii
I autorkę wcięło...

Gość hhghssssaq
GDYBY U MNIE W MIEŚCIE COS TAKIEGO BYŁO TO BYM POSZŁA ^^ ZNAM 35 LATKA CO OGLĄDA ANIME TAKI FAN JAK JA A JEST NORMALNY ,BARDZOO FAJNY CZŁOWIEK ^^

Gość klisia88
Kurcze, może rzeczywiście spróbuje forum. Zawsze się obawiałam spotkań z ludź znanych tylko przez internet. No i chodzenia samej zwłaszcza na takie koncerty. Eh szejku no i mnie przestarszyłeś :P A na spacery to chodze, ale jakos nikt mnie nie zaczepia :P

Nie no ja nie mowie ze Ci co ogladaja anime to nie wiadomo jacy ludzie, ale w takich spolecznosciach trzeba podchodzic do wszystkiego z lekkim dystansem :p

Oh to przepraszam, nie bylo to moim zamiarem :p Jak jestes na spacerach to zaczepiaj ludzi wzrokiem. dlugi intensywny kontakt wzrokowy to polowa sukcesu! :) I wiecej usmiechu :p

Gość hhghssssaq
ale widze że spory ten klub ,wiele kobiet ,mężczyzn i spotykają się zawsze w miejscu publicznym :)

Gość .....ot..co......
a praca, szkola? to tez sa miejsca w ktorych poznaje sie ludzi

Gość do autorkiiiiii
Niczego się nie bój, to świetni ludzie, znam większość osobiście. Ja prawdopodobnie będę na tym zlocie, jak zechcesz, to dotrzymam Ci towarzystwa i zapoznam z innymi.

Gość klisia88
No właśnie ja mam teraz chyba jakiegoś pecha. Jak byłam w liceum, gimnazjum, to było tam sporo ludzi, z którymi by mnie wiele łączyło. Ale wtedy zaprzepaściłam szanse na poznanie kogoś przez niesmiałość. A teraz na studiach, nie widze nikogo z kim mogłabym iść gdzie indziej niż na piwo czy disco. Może to kara za to, że nie korzystałam jak miałam okazje? Do do autorki, kurcze chciałabym tylko czy sie odważe. Marzec prawie już a ja nie wiem czy zdąże się psychicznie przygotować. A mogłabyś podać adres tego portalu?

Gość do autorkiiiiii
http://www.darkplanet.pl/ Spróbuj na początek wypowiedzieć się w paru tematach, poczytać... Może się odważysz na zlot, a jeśli nie, to mamy frakcje regionalne i ekipa poznańska spotyka się w każdy weekend :)

Gość klisia88
Dzięki, tak zrobie :) I dzięki wszystkim za rady

Gość do autorkiiiiii
Powodzenia! :)

Gość klisia88
A czy mogłabym się z tobą jakoś skontaktować jakbym się na ten zlot zdecydowała?

Gość klisia88
Poznań. Juz gdzieś to pisałam :)