Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiruryyeu

wracam do byłego...

Polecane posty

Gość tiruryyeu

przeprowadziłam wczoraj rozmowę z moim byłym (byliśmy razem 2 lata) i po 3 latach postanowiliśmy że wracamy do siebie. Z tego co mówił on jest pewien ze chce ze mną być, ja też, ale mimo wszytsko daliśmy sobie czas do środy. No dobra, daliśmy sobie czas, ale czemu on się do mnie nie odzywa? Dziś zagadał tylko na gg, później nie odpisywał to sobie poszłam, i do tej pory cisza! Że niby do środy mamy ze sobą nie gadać?

Mówi się, że nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. W moim przypadku takie coś się nie sprawdziło.. to smakuje, jak odgrzewany obiad, przynajmniej u mnie tak było, ale kto wie, może u Ciebie będzie lepiej, czego Ci życzę z całego serca...

Gość a po co ci dzwonic
wracasz towracaj, i nie marudz

Gość tiruryyeu
nie wiem jak to będzie. Strasznie się boję, że się rozczaruje. Ale zaryzykuje mimo wszytsko...tylko zastanawiam się czemu on się nie odzywa:(

Gość tiruryyeu
to dziwne jest. Wczoraj rozmawialismy, ale wiem tylko tyle że i on i ja chce byc znowu razem...tylko dziwnie jest zacząc być razem ;/

skoro daliście sobie czas? to po co ma się odzywać, może nie chce się narzucać, może myśli, że Ty się odezwiesz lub może po prostu za bardzo mu nie zależy, a ten powrót to z braku laku.. różnie to może być

Gość a czemu zerwaliscie
???

Gość tiruryyeu
ja z nim zerwałam, byłam wtedy młoda, chciałam spotykać się z innymi chopakami, wyszaleć się etc...

Gość srututujeczka dupeczka
powodzenia żebys się nie rozczarowała moze on specjalnie dzis tak postapil sprawdzi Cię czy bedziesz mu truła dupe http://www.prisonwars.pl/98693/

Gość a czemu zerwaliscie
w jakim jestescie wieku? juz wiesz, ze sie wyszalalas? moze go wtedy skrzywdzilas, myslisz ze on chce wrocic a moze chce sie odegrac za tamto///

Gość tiruryyeu
myślałam nad tym ze chce sie odegrać, ale raczej nie uważam. Młoda jestem 20+. Tyle co chciałam to się wyszalałam. Zalezy mi na nim, motyle w brzuchu jak sprzed 3 lat ...

Gość tiruryyeu
on ma 24 lat,ja młodsza troszkę.

Lepiej żałowac, że się coś zrobiło, aniżeli nie zrobiło. Także spróbuj! :) może warto. Nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz;)

Gość tiruryyeu
tak, zrobię to. Ale jestem w tym momencie rozdarta, że się do mnie nie odzywa...nawet sms, nic!!! jeszcze 3 lata temu mielismy kontakt ze sobą non stop, ale to była przesada. Moze mu nie zalezy... nie wiem... nie zachowywał sie wczoraj na takiego ktoremu by nie zalezało

Gość tiruryyeu
ładowałam telefonw 2gim pokoju, i teraz po niego poszłam to połaczenie było od niego, oddzwoniłam ale nie odbiera

Gość a czemu zerwaliscie
ale spotkanie bylo zapalnowane? czy przypadkiem sie spotkaliscie? skad wiesz, czy on nie ma kogos? moze jednak chce sie odegrac, a spotkaliscie sie przypadkiem to moze ci poslodzil tak na krotka chwile i tyle

No i nie dzwoń do niego ;) raz zrobiłaś to - oddzwoniłaś :P teraz po prostu miej go przy sobie :P jak mu zależy to oddzwoni, spoko ;P

Gość tiruryyeu
tak, spotkanie było zaplanowane, od jakiś 3 tygodniu jestesmy w stałym kontakcie, i wczoraj już 2gi raz się widzieliśmy, nie ma nikogo, przez te 3 lata mielismy kontakt, kiepski...ale mieliśmy.

Gość nnnnnnjjjjjjjjjjjjjjj
i przez 3 lata nie spotykaliscie sie z nikim? nie wierze jakos, kiedys rozmawialam z facetem i on powiedzial ze jak laska zerwie a potem ma kogos to to jest tak ciezkie przezycie dla eksia ze juz raczej nie zechce wrocic do niej

Gość tiruryyeu
on miał dziewczynę nie jedną, ja miałam chłopaka, nie jednego...

Gość a moze by tak
moze wlasnie szaleje przed powrotem ;)

Gość tigraaaaaa
a kiedy ostatni raz bylas w zwiazku z kims? tzn przed powrotem teraz do bylego z ktorym cchcesz sie zejsc?

Gość tiruryyeu
przed nim, zakończyłam związek pod koniec sierpnia, od tamtej pory nikogo nie miałam

Gość taaaa i nadal go kochasz
wyszallas sie, sprobowalas z innymi a on pewnie cierpial. takie sa laski. rtzuca, wyszaleja sie i chca wrocic :O