Wulia 0 Napisano Luty 28, 2010 Hejka Laseczki;) chce od jutra zacząć dietę kefirowo-maślankową. Mianowicie przez dwa tygodnie wypijamy tylko tyle kefiru i maślanki ile dusza zapragnie najchętniej nisko-tłuszczowe. Wyczytałam że kobitka z forum schudła na niej 9kg i stosuje ją ponownie.. spróbować warto a i przy okazji podleczy się organizm, oczyści i z wyczytanych mi źródeł wspomaga wątrobę. Szukam także osoby do odchudzania- chcę schudnąć 15kg. Liczę na wsparcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alijahhhh Napisano Luty 28, 2010 ja od jutra zaczynam 10-cio dniowa. dwa pierwsze dni to tylkokefir. potem bialy ser itp. ciesze sie na ten kefir bo bardzo go lubie. tez chce schudnac 15kg. mam 170cm i waze 74kg :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Luty 28, 2010 Nio a ja mam 180cm i ważę 75kg;/ przybrało mi się ostatnio trochę kurczę.. ale i tak nie jest źle kiedyś ważyłam 106kg;) a o tej 10- dniowej czytałam tą jednak zastosuję później wersja same kefiry-maślanka-ew.jogurty naturalne bardziej mi podchodzą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wontrubka 0 Napisano Luty 28, 2010 czy taka dieta ma sens? a gdzie witaminy? węglowodany złożone? aminokwasy? jogurty to tylko białko ;/ nie jestem przekonana... ale trochę się łączę bo też wraz z pierwszym marca zaczynam trochę ostrzej dbać o siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Luty 28, 2010 przykładowy na 12dni samych jogurtów +12dni jogurtów plus dodatków rozpiska przykładowa na 12 dni dietki: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 dzień 6.00-18.00 można jeść tylko jogurt naturalne w ilościach na jakie tylko macie ochote! proces utrwalający: (godziny posiłków można zmieniać!ale kolacje jemy przed 18.00) 13,14,15 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00)gotowane warzywka podwieczorek: (16.00)jogurt naturalny pomieszany z owocami kolacja: (18.00)sałatka warzywna 16,17,18 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00) duszona pierś z kurczaka z cebulką podwieczorek: (16.00)jogurt naturalny ,plasterek szynki kolacja: (18.00) gotowane warzywa 19,20,21 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny,kromka pieczywa II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00)grilowany kawałek mięsa podwieczorek: (16.00)bułka z pomidorem,ogórkiem itp kolacja: (18.00)sałatka warzywna 22,23,24 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny,kromka pieczywa II śniadanie: (10.00)owoc, obiad: (14.00) ryż z mięsem i warzywami podwieczorek: (16.00)gałka loda kolacja: (18.00)sałatka warzywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vipera23 0 Napisano Luty 28, 2010 Chciałam od jutra zacząć ale jak zobaczyłam temat z moją dietka to aż mi się miło zrobiło :D Dołączam, zgoda? Chciałam pić kefir (owocowy 0%) i jeden posiłek np. sałatka z jabłka i marchwi. Mam 23 lata 156cm i 71kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ojejkou Napisano Luty 28, 2010 A Ty nie masz takiego watku na VITALII moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vipera23 0 Napisano Luty 28, 2010 Nie. Zawsze używałam innego nicku ale zaczyn am nowy rozdział w życiu (tak jakby) no to i nowy nick się przyda :) A wymyśliłam go bo na stole leży błyszczyk z Vipery (swoją droga upolowany na wyprzedaży za 6zł :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwrrr Napisano Marzec 1, 2010 Te, wontrubka, jogurty akurat mają więcej węglowodanów niż białka. Co nie zmienia faktu, że dieta jedna z głupszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Marzec 1, 2010 ...a która dieta nie jest głupia????? ..Dziewczyny, trzymam za Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwrrr Napisano Marzec 1, 2010 Minerwa,jest mnóstwo niegłupich diet, tylko to nie są diety cud, tylko redukcja kalorii zależna od zapotrzebowania. Ale do Ciebie to raczej nie przemówi, widziałam już Twoje wypowiedzi. I dziwić się, że się takie odchudzają wiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vipera23 0 Napisano Marzec 1, 2010 Miałam miec 11 dniowa ale zaczynam od jutra. Nie było kefiru w moim sklepie :/ Jak ja nie lubię żyć na przedmieściach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majunia15 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 dietke zaczełam wczoraj. tylko troszke zmodyfikowaną .pije wiecej kefiru i podgryzam pieczywo wasa.wczoraj sikałam jak zaczarowana co kilka minut,dzis juz spokojniej...brzuszek miękki nie taki twardy i obolały jak do tej pory ...i najlepsze: kg mniej... to pewnie ta woda zeszła. powodzenia i bede pisac jak mi idzie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co z ? Napisano Czerwiec 4, 2010 a co z zaparciami?jak sobie radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach