Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nałogowy palacz 29

E-PAPIEROS czy ktoś stosuje?

Polecane posty

Gość nałogowy palacz 29

Jak w temacie.. interesuje mnie czy to tak działa jak piszą sprzedawcy..czy ktoś rzucił palenie dzięki niemu?

Gość 4434546494
słyszałam że to szajs i tak napewno jest tam jakiś tyton

Gość nałogowy palacz 29
podobno bez tych wszystkich substancji smolistych, nie czuć też podobno smrodu fajek, nie żółkną zęby itd. to prawda?

Gość nałogowy palacz 29
a czy to palenie e-papierosa jest tańsze od zwykłych fajek? Bo ciągle trzeba dokupować tu wkłady. Nie ma nikogo kto stosował?

Gość nałogowy palacz 29

Gość nałogowy palacz 29

Gość qwer
stosowal moj maz nie smierdzialo mu z ust mógł palic w pabach gdzie zakaz jest palenia. itd... wszedzie!!!nie ma smolistych subst.polecam.w przeliczeniu zwraca sie z kasa.nie rzucisz dzieki temu palenia

Gość tez mam pyt
czy podczaqs 'zaciagania sie' te papierosy wydaja taki swiszczacy dzwiek? czy tylko moj jest jakis trefny

Gość qwer
niestety to ich wada:(

Gość tez mam pyt
dziekuje za odp... bo juz myslalam ze tylko moj swiszczy :)

moj tez swiszczał, ale lekko go odkreciłam i przestał :) na pewno wychodzi taniej, zwłaszcza jak sie kupuje płyn do nasaczania, a nie całe wkłady. przez jakis czas paliłam zarówno e-peta jak i tradycyjne ( 3-4 szt dziennie, wczesniej ok. 15 dziennie), nie wiem czy dzieki e-papierosowi rzuciłabym palenie tak do konca o zaszłam w ciaze i bez problemu odstawilam jedne i drugie. mysle ze zeby rzucic trzeba jednak miec troche silnej woli, i nie dac sie wciagnac w pułapke ze "moge palic wszedzie". ja zachowalam tradycje wychodzenia z e-petem na dwór bo w domu nie palilam, i mimo wszystko ograniczałam palenie. a znam osoby które np. siedzac przy biurku niemal cały czas trzymały tego peta w zebach, bo "mozna wszedzie palic". tam tez jest nikotyna!!! ale fakt- nie smierdzi wcale, ładnie sie dymi i daje zajecie rekom :)

Möj maz palil e papierosa i jest po tym prawie bezplodny. Wyniki nasienia bardzo sie pogorszyly i podejrzewam ze ogölne wyniki krwi tez. Problem w tym ze e-papieros nie zawiera substancji smolistych ale duzo nikotyny. Palacz nie ma pojecia ile tej nikotyny wciaga przez dzien. Nie ma takiej kontroli jak nad paczkami papierosöw. Wiec po e papierosie wyniki byly gorsze niz po normalnych.

Gość nałogowy palacz 29

Gość gość
Palę e-papierosa od jakiegoś czasu i naprawdę polecam! Wiadomo, że silna wolna i motywacja robią najwięcej. Ale paląc tego papierosa odrzuca mnie od palenia, od ludzi którzy palą i potem straszliwie śmierdzą. Paląc go czuję się lepiej, mogę to robić w domu bez obaw o żółknięcie ścian, firan czy nieprzyjemnego smrodu. Wkłady mają również różnie smaki, co dla niektórych może być zachęcające, ja osobiście palę arbuzowy. Jedynie odrzucający może się wydawać jednorazowy koszt takiej dużej sumy, ale przeliczając zwróci się to wam nawet i w tydzień/2 tygodnie. A olejki są bardzo wydatne istarczają na długo. Naprawdę polecam ludziom, którzy chcą rzucić palenie i są silni w swoim postanowieniu. Ja już nie mogę patrzeć na normalne papierosy i wąchać tego smrodu