Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konioooooo600

baba jak sie zakocha to robi z siebie błazna

Polecane posty

Gość konioooooo600

wy baby toscie takie glupie sa wiem to dobrze z obserwacji jak sie jakiejs lasce facet spodoba to potrafi nawet go glupia sledzic nie mowiac o tym ze jak by chcial jej zaladowac w ciasne kakaowe oko pewnie by mu wystawila dupe zaraz opamietajcie sie dziopy faceci zgadzacie sie ze mna? dam wam rady jako mlody 22 letni wymiatacz ja uwielbiam sie zabawiac z takimi panienkami wyrwe taka napalona zakochana poczekac az da dobrze ja wyjebac w 2 otwory a potem sie ulotnic kocham to

Gość o chryste panie /
haha . no jak mi się ktoś podoba to śledze też ;D Patrze po chamsku do póki mnie nie dostrzeże , a potem zaczynam z nim flirtować. gdy ja zaczynam mu się podobać, olewam go i on się musi starać o mnie !! haha . Tak jest w tym przypadku . Bawię się chłopakami, tobą też bym się pobawiła a Ty byś ślepo wierzył we wspólną przyszłość . haha .

Gość ewrjpwod
opowiedz jak je wkrecasz i co z nimi robisz :D lol niezle dupy

Gość konioooooo600
no co z nimi robie to glupie pytanie czasami normalnie to zrobie humanitarnie ale czasami mnie ponosi fantazja zwlaszcza na takie ladne z odstajacymi tyleczkami wtedy to niech sie dzieje co chce zeszmace i nacharam na koniec do buzi a potem spitalam bo wiem ze nie podolam takiej umiem robic dobre wrazenie na tydzien i tyle w tym temacie

Gość ewrjpwod
szczegoly!

Gość o chryste panie /
powiedz autorze szanowny czy chodził autor do szkoły ? Nauczono autora co to są kropki, przecinki chociażby ? Jakkolwiek by się nie zabrał cieżko się to czyta.

Gość konioooooo600
co laski sie nic widze nie wypowiadaja na ten temat bo co 2 pewnie opierdalala takie akcje i teraz jej glupio ale ja was za to kocham boze dziewczyny czasami mysle sobie jak by to bylo zaliczyc was wszystkie oto jest pytanie?

Gość zgadzam się z autorem
niestety ale to prawda wiem to z autopsji

Gość konioooooo600
o chryste panie zaczynasz mi dzialac na nerwy przeciez piusze tak bo szybciej sie pisze jak bym cie posuwal to bys mi tez zadawala pytanie typu czemu nie ma dzemu ale jej pojechalem lol

Gość Malizna
Ech, konioooooo600, zaliczyć wszystkie? Zalicz najpierw jedną, może Ci się zmieni ten wszystkomówiący nick.

Gość nie widze slowa o milosci
a o pieprzeniu a dla mnie jakby na to nie patrezc to dwie rozne plaszczyzny:P gupis maly onanisto:classic_cool:

Gość konioooooo600
wiedzialem ze zaczna na mnie zaraz naskakiwec histeryczki o milosci milosc zawsze przyjdzie spokojna glowa tyle ze ja mam ten problem ze zakochuje sie 2 razy w tygodniu i co mi tu bedzie jedna z 2 pierdolic jak ja wywiaqd udzielam

Gość sudsjk
"o chryste panie zaczynasz mi dzialac na nerwy przeciez piusze tak bo szybciej sie pisze jak bym cie posuwal to bys mi tez zadawala pytanie typu czemu nie ma dzemu ale jej pojechalem lol" Już wiem, co robią uczniowie szkoły specjalnej wieczorami :O

Gość nie widze slowa o milosci
to sie kochaj:D skoro taki uklad ci pasuje:D ale to nie tak pownienes ten satn okreslac:D wprowdzasz czytajacych w blad:D

Gość 898989
haha :D to forum zawsze mi poprawi humor :D

Gość konioooooo600
jaet tu jakas mila dziewczyna co by sie ze mna umowila ?

wszystkie ??? ale w kraju ?? to może zdążę jeszcze wyemigrować ???

echhhh szuka milej ... moge spać spokojnie :P

Gość konioooooo600
sucz dam ci nawet na bilet bo kijem przez szmate bym cie nie tknal

bilet ??? do zoo ?? hmmm czemu nie :D chętnie obejrze Cię na wybiegu :P

Hej Sucz, nie widzialas tabliczki? "nie karm trola"

Gość konioooooo600
ja na wybiegu ty pod nim hehe cos mi piszczy w glowie chyba to cisnienie dzis jakies

ajjj kochany wysil się na lepszą ripostę ... :) Juz mi sie znudzileś :D

Gość konioooooo600
szejku ty co pewnie straciles penisa w wypadku i trzymasz z babami nie podlizuj sie tu sucz bo i tak ci nie da pajacu jeden

Gość konioooooo600
słonko ja tu za oknem ksiezyc przywitalem

konio informuje Cie iz przejmujemy Twoj topik - cieszacy sie de facto wątpliwym powodzeniem - na rzecz naszej prywatnej pogawędki ... bądz tak miły i nie udzielaj sie już :D

Gość konioooooo600
a co ty jestes maderatorem i adminem kafeteri mam swoje prawa bede sie udzielal dla spoleczenstwa dla slusznej sprawy ja cie szanuje jako forumowiczke i zadam takiego samego szacunku a jak masz jakies ale to powiem ci krótko : wybad z baru bejbe

Riporty masz doprawdy wyjebane w kosmos. Mam wrazenie ze zdania jakie skladasz (de facto 1 linijka) zawieraja wieksza ilosc liter niz liczy twoj iloraz inteligencji. Stad tez zaryzykowalem i zdecydowalem sie na krok nazwania cie trolem. Chyba bardzo sie nie mylilem.