Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audi q7

DO ZDAJACYCH I MAJACYCH JUZ PRAWKO

Polecane posty

Gość audi q7

Za tydzien zapisuje sie na kurs ale boje sie ze nie dam rady.Ostatnio siostra mni uczyla jezdzic i przyznam ze to nie takie proste jak si wydaje,A to bylo u Was..

Gość audi q7
sorki za bledy heh

ja zapisalam sie pozno wlansie dlatego, ze sie strasznie balam, ze mi nie wyjdzie. Moja pierwsza jazda poza miastem byla oki. Gdfy jechalam juz miastem to bylo cos strasznego! Za kazdym razem gdy mialam miec jazde to po prostu ze strachu az mnie mdlilo! Musialam brac tabletki z melissa itp bo po prostu balam sie strasznie, stres okropny i ten strach!!! Gdy jechalam do wiekszego miasta w ktorym zdawalam tez sie balam, ale wiesz co? zdalam za pierwszym razem :) pozniej jeszcze balam sie gdzies jechac sama tera zpo roku juz jest oki, ale ogolnie sama gdzies bardzo daleko boje sie jechac bo jakos nie mam orientacji w terenie. Ale glupia bylam ze tak pozno robilam prawko, dobrze jest je miec jaka to wygoda moc samemu gdzies pojechac i nie musiec sie prosic, aby nas ktos zawiozl :)

Gość audi q7
Mam 27 lat i juz dawno moglam miec prawko ale jakos sie nie zebralam.Teraz gdy kurs juz blisko mam stracha.Jazda samochodem to mimo wszystko odpowiedzialnosc takze za innych na drodze.Boje sie...

Pociesze Cię - ja mam 26 lat i jestem w trakcie kursu :) Na razie jestem dopiero w połowie teorii a jazdy boję się jak cholera :D ale naprawdę chcę mieć to prawko i to mnie motywuje. Też długo zwelakałam z decyzją o zapisie na kurs z powodu strachu . POWODZENIA !!

Gość Filipinyyy
ja niedawno zdałem.. i tak przy temacie to chciałem zaytać jak to jest z rejestracją wozu ? kupiłem audika ale niestety muszę go przerejestrować.. ile mnie to może wynieść mniej więcej .?? i ile to będzie trwalo

Gość audi q7
Prowadzac samochod trzeba sie skupic naraz na kilku rzeczach,wykonac tyle czynnosci,chyba zwariuje jak dojdzie do jazdy.Jak ostatnio jezdzilam z siostra to nie wiedzialam na czym sie skupic.