Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamotnyMaciek

Ach te kobiety...

Polecane posty

Gość Macius to ile masz
Wlasnie maila wyslalam do Ciebie.Sprawdz czy doszedl:Moze troche dluzej bedzie lecial bo z zagranicy.

Ja się nie chwalę... Ja ubolewam nad ludzką obłudą... Jeśli da jej to szczęście to proszę bardzo, jestem ponad to, to co czyni nas bogatymi to nasz umysł a nie mieszkanie czy dom, dom można stracić, można mieć pieniądze i być nieszczęśliwym, a można nie mieć nic i być uśmiechniętym. Dotarło do mnie że w życiu trzeba umieć sobie wszystko wypośrodkować i skupić sie na tym co jest dla nas najcenniejsze. Ważne jest jedynie aby dla obu stron ważne były te same wartości.... Dla mnie jest ważna miłość, wzajemny szacunek i umiejętność cieszenia się drobiazgami...

Gość alicja z krainy duchów
Maciej związałeś sie z nieodpowiednią kobietą !!!!

Gość Macius to ile masz
Nie doszedl moj email do Ciebie?

Gość coś w tym jest...ale
nie pobijcie się o niego:O

szczerze mówiąc bardzo wątpię w prawdziwość tej historii... ludzie zastanówcie się, kto by przepisywał cały swój majątek na inną osobę ot tak :o

A czemu wątpisz??? Bo ty byś tego nie zrobiła? A coś takiego jak wspólnota majątkowa w małżeństwie? A kwestia zaufania do swojego partnera? Dla mnie mało prawdopodobne było że to mnie spotka. Mieliśmy brać za jakiś czas ślub...