Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusmarjul

gwałt??

Polecane posty

Gość jusmarjul

do mojej wspołlokatorki przyjechał chłopak, mielismy wolny wieczór wiec postanowilismy zaprosic nasza wspolna kolezanke i cos wypic. I tak sie stało, dziewczyna która do nas przyszła była naprawde pijana(nie mogła ustac na własnych nogach itp) chłopak wspołlokatorki wypił najmniej i w sumie po nim nie było widac ze jest pijany. Kiedy jego dziewczyna sie juz położyła spac on rzucił hasło idziemy do nocnego. Nawalona koleżanka była za. Poszli. Od nas do nocnego jest 5min czyli maks nie powinno ich byc15min. Wrocili po prawie godz. w tym czasie 2razy dzwoniłam do niego gdzie sa a on ze kolejka w nocnym....Jak wrocili, ona nie chciała wejsc do mieszkania, kazała sobie wyniesc rzeczy i zamowic taxowke. W koncu ja wprowadziłysmy. Wspołlokatorka pomagała jej sie przebrac i....zobaczyła ze ta ma rozpięty stanik i zdjete ramionczka a majtki sa włożone w stanik....wiec spytała swojego chłopaka czy cos o tym wie a ten ze ona gdzies odeszła sie wsikac i ze nie ma sie czym martwic....nastepnego dnia jak wstalismi zdziwiło mnie zachowanie tej dziewczyny a jak sie dowiedziałam w jakim stanie wrociła, wiedziałam ze cos sie wydarzyło, wiec umowiłam sie z ta dziewczyna i powiedziałam ze to wszystko sie kupy nie trzyma i ze ma mi powiedziec prawde. W koncu sie przyznała ze pamieta pojedyncze sceny ale pamieta jak on to zrobił. Ich wspolna znajoma skontaktowała sie z nim, dał kase na lekarza i pigułke po, powiedział ze jak powiemy jego dziewczynie to sie zabije. kiedy ta znajoma pisała z nim o ty napisał"włożyłem raz może dwa" twierdzi ze ona tez chciała. Ginekolog stwierdził gwałt po ranach i otarciach. Niestety nie były robione badania ani dziewczyna nie była na policji. Co wy o tym myslicie? Bo jest grupa os ktora o tym wie i dla jednych to był gwałt a wg innych nie, zwykła zdrada.

Gość pseudonim-anonim
A co o tym sądzie zgwałcona dziewczyna? Chciała tego czy nie? To jest najważniejsze. Ważne jest czy w momencie zdarzenia była jej zgoda czy nie. Nawet jeśli "po" myśli inaczej to nie ma znaczenia.

Gość jusmarjul
chodzi ci o jej wole w chwili zdarzenia? nie wiem, ale czy nie jest tak ze powinna ona byc swiadoma tego co sie dzieje. nie jest istotne to ze nie wiedziała co sie z nia dzieje?w przeciwienstwie do chłopaka.

Gość sieczkarnia
na słupek parkingowy się nadziała albo na otwartą wycieraczkę jakiegoś auta i nawet się nie przyznała, że komuś szkody narobiła

Gość f-expert
Koleś jest niezłym pojebem. Raz zrobił w ten sposób to może też częściej. Powiedzcie koniecznie jeśli nie chcecie mieć koleżanki na sumieniu - może już ją czymś "zaszczepił"? Niech koniecznie zrobi badania bo ie wiadomo jakiej pijanej menelce wcześniej wkładał.

Gość jkhjhg
f-expert ma rację. Biedna ta zdradzona laska a wy się menelka przejmujecie. Jak nic nie pamięta tzn ze mogła chcieć, a on skąd ma wiedzieć w jakich stanach świadomości ona się znajduje.

Gość hemmmmmmmmm
oboje siebie warci zaden gwalt tylko ogolne bagno

Gość jusmarjul
ej no tzn ze jak sie dziewczyna najebie to można z nia zrobic co sie chce?? i generalnie trzeba miec w dupie ze człowiek jest pijany i nie ogarnia co sie dziej, wazne ze sie zgadza a ze nie wie na co to jego problem, albo jak nie krzyczała tzn ze chciała??

Gość b.liźniak
oboje pijani, ona nie pamięta, on twierdzi ze chciała i wogóle nie chce zeby dowiedziała sie jego dziewczyna ja tu widzę jedna ofiare - właśnie jego kobietę

Gość pseudonim-anonim
Zgodnie z prawem najważniejsze jest czy była zgoda na seks. Z tego co pamiętam uważa się że każdy zna skutki picia i jeśli seks będący wynikiem upicia (dobrowolnego upicia) nie jest gwałtem. Czym innym jest osobiste odczucie (jak wypowiedź f-experta) a czym innym kategorie prawne. Jeśli dobrze pamiętam z zajęć prawa to taki przypadek nie będzie gwałtem.

Gość o jacie pierdziele
jstem za,,ogolne bagno'' nic dodac nic ująć

Gość jusmarjul
bagno i to jeszcze jakie! teraz wszyscy jestesmy przez to pokłóceni. Szkoda mi nas wszystkich i mam ochote zrobic krzywde temu kolesiowi bo jego o to wszystko obwiniam. namieszaliscie m w głowie bo troche inaczej o tym wszystkim myslałam......