Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rarola5555

Szukam starszego

Polecane posty

Gość rarola5555

Szukam faceta kolo 40, zadbanego najlepiej dobrze zarabiajacego ;p ktory zajmie sie mna moim 3 letnim dzieckiem. mam 24 lata i jestem w trakcie rozwodu... Najlepiej zeby nie chcial juz dzieci :)

Gość rarola5555
jeśli pan będzie bardzo majętny, to granica wieku do 60 lat :)

Gość rarola5555
robię wszystko, pissing, fisting, kupka, bekanie,anal nie toleruję połykania nasienia, panom powyżej 50tki dziękuję

Gość szukasz kretyna ktory
bedzie utrzymywal ciebie i czyjegoś dzieciaka :o wstydziłabyś sie.

Gość rarola5555
nie prawda ...niczego mi nie brakuje... ale chce starszego zeby nie chcial juz swoich dzieci prosze sie nie podszywac

Gość rarola5555
dodam jeszcze, że jestem dośc mocno owłosiona i mam penisa, ale to chyba nikomu nie przeszkadza :)

Gość jedna mała m
mam nadzieję, że to podszyw. Bo jak nie, to puknij się w łeb, najlepiej o krawężnik, to może Ci się naprostuje myślenie :O

Gość jedna mała m
Po zastanowieniu się doszłam do wniosku, że to ciekawy temat . Dziś tak wiele kobiet nie wie co to szacunek do siebie samej, nie potrafią kochać siebie, a poprzez to także i innych. Przykro jest patrzeć na degradację wartości. Sama wychowuję chore dziecko i do głowy by mi nie przyszło zaprzątać tym komuś głowę. Urodzenie dziecka, to mój wybór, moja decyzja. Kocham go strasznie i cieszę się, że go mam. Czasem bywa ciężko i bywa, że muszę poprosić o pomoc przyjaciół. To uczy pokory wobec życia. W poprzednim poście napisałam ostro, bo byłam zszokowana takim sposobem myślenia.