Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejgraa

Dziwne bóle, miał ktoś tak??????????

Polecane posty

Gość dejgraa

Pierwszy raz z tego co kojarzę te bóle pojawiły się jak miałam około 10 lat (pamiętam, bo był to biwak szkolny) Pojawia się to kilka razy w roku, i zawsze to bagatelizowałam. Teraz jednak się to zmieniło, bo ostatnio mnie bolało 3 dni z rzędu i uniemożliwiło mi bardzo ważną sprawę. Jest to kłucie w klatce piersiowej i brzuchu, czasem nawet na plecach. Jest to ból przemieszczający się, i ciężko go zlokalizować. Może wie ktoś co to jest? Zawsze raczej myślałam, że to nerwobóle, ale teraz kiedy o nich trochę poczytałam, to nie bardzo się zgadza z moimi bólami. Ma ktoś takie bóle?

Gość NITKA...22
ja mam, też sie zastanawiałam co to... lekarze nie potrafią stwierdzić bo bywałam i teraz i jako dziecko. zwykle jak boli w okolicach żeber to twierdzą ze neuralgia, jak brzuch (jakby mi ktoś nozem po podbrzuszu jeździł) to moze ze jajniki.... ale nic z tego nie wynika i tak

Gość sieczkarnia
a gdy zwalisz porządną kupę to przechodzą te nerwobóle ?

Gość dejgraa
ja u lekarza z tym nie byłam. A co jaki czas u ciebie się to zdarza? Często? No właśnie, gdyby to było tylko w klatce piersiowej to wskazywałoby na nerwobóle międzyżebrowe, ale bóle występują również w brzuchu, i to w tym samym czasie.

Gość nitka...22
pomaga mi szklanka chłodnej wody i oddychanie... aczkolwiek ostatnio jak mnie złapało to nie wiedziałam czy to dodatkowo nie jest wyrostek, po prostu wiłam się z bólu... Zdarza się kilka razy do roku, czasem kilka dni z rzędu a potem przechodzi na długo.

Gość dejgraa
A więc wszystko wskazuje na to, że to jest to samo. Mnie ostatnio złapało na maturze próbnej, i przez to prawie nic nie napisałam :O Boję się, że znów mnie złapie w podobnej sytuacji. Lekarze wypisali Ci jakiekolwiek leki z tego względu?

Gość dejgraa