Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ciekawska

Jak faceci ukrywają zdrade?

Polecane posty

Gość ciekawa ciekawska

Gość ciekawa ciekawska
Dzisiaj dowiedziałam sie że mąż mojej koleżanki ją zdradza.Pytałam jej czy cos przeczuwała czy czegoś nie zauważyła.On miała drugą komórke,którą zostawiał wyłączoną pod siedzeniem w samochodzie,miał nie stałe godziny pracy więc mógł figlowac do woli,nawet perfumy kochance kupował takie same żeby zona w razie czego nie poczuła jak wraca do domu od niej. Ja nie moge uwierzyć,że to trwało ok pół roku,a jemu tak skutecznie dawało się to ukrywac.

Przyznam się, że tak wyrafinowane metody się trafiają rzadko... Faceci są kwadratowi - najczęściej są przekonani o swoje wyższości intelektualnej i się nie wysilają - albo nie umieją...

Gość a po co sie wysilac
Z podejsciem do sprawy "i tak mam ja w du..ie, jak sie dowie to jej problem"

Gość kornelia250
każda zdrada prędzej czy później wyjdzie na jaw. Facet sam się zdradzi. Wygada się bo coś mu się pomiesza - tak myśle. Faceci są skonstruowani zbyt prosto żeby móc to ukrywać w nieskonczoność

Gość prosto skonstruowany
"Faceci są skonstruowani zbyt prosto żeby móc to ukrywać w nieskonczoność" A kobiety to sa takie skomplikowane ze potrafia 5ciu na raz obracac.

Tak to prawda,ze sa zbyt prosto skonstruowani,nie znam przypadku zdrady gdzie by to dlugo nie wyszlo na jaw,przewaznie gubi ich rutyna,bo mysla,ze jesli udalo im sie kilka spotakn to juz tak bedzie i nikt sie nie dowie,niestety nic bardziej mylnego,zbyt szybko zapominaja o ;kieszeniach,koszulach,i przede wszystkim komorkach i komputerach,kobieta to bardzo dobry detektyw i nic sie przed nia nie ukryje.

Moze zle podchodzicie do sprawy :D Po co sie wysilac z ukrywaniem kiedy w zwiazku sie nie uklada :P Jak sie nie dowie to sie nie dowie, jak sie dowie to bedzie z bani :) Bez zbednego "kochanie, wiesz nie uklada sie ble ble ble" ;p

wiesz najgorsi są jeszcze tacy faceci co kochanka mu podpowiada co ma robić by nie wzbudzać podejżeń u żony ale wtedy znów zastanawia czemu on nagle taki wspaniały

I tak zle i tak niedobrze ;) A ile taki cyrk marnuje czasu i nerwow :> chyba lepiej byc prosto skonstruowanym jak wymyslac co chwile inne bajki ;)

No wlasnie same widzicie.ze zawsze jest cos ,co wzbudzi zainteresowanie i podejrzenie osoby zdradzanej.